Salut ! AM si eu un nonkia 6230i si nu-mi merge OperaMini . imi intra in el , ma intreaba de acces la internet iar apoi da eroare cu conexiunea . Precizez ca browserul normal merge .
L-am instalat , multumesc frumos . Dar acum cand dau sa intru pe un site imi zice ca am probleme cu conexiunea . Conexiunea e VodafoneLive! A , prima serie de la server la setari , acela este 5 sa 6 ?
19 iunie 2009, 08:33:47 • actualizat 19 iunie 2009, 08:38:54 (1 ori)
sa mor, am avut un astfel de phone vreo 2 ani, dar nu mai stiu codul ala pentru resetare generala, ala cu *#, il stie cineva ? ***** LE : am gasit *#7780#, *#7370# nu merge
Stie cineva de ce nu-i mai pot incara bateria?Pur si simplu,nu se mai incarca,il las la priza si nimic.Stiu sigur ca e telefonul de vina,pentru ca am pus in alt telefon bateria si merge bine incarcarea ei!Multumesc anticipat!
Am umblat prin google să caut jocuri,app pt 6230 dar nu prea găsesc. Voi stiți ceva site-uri pe unde aș putea găsi niște jocuri,aplicații pt acest telf.
08 decembrie 2012, 16:08:39 • actualizat 08 decembrie 2012, 16:08:55 (1 ori)
Cred ca majoritatea aplicatiilor sau jocurilor cu rezolutie 128x128 pot fi rulate. Da o cautare pe google dupa "128x128 games", mie mi-au iesit destul de multe rezultate. De pe mobil, poti incerca si http://m.getjar.com
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.