Problema semnal C500

394 vizualizări
24 răspunsuri
autor subiect #1
mrjay
MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
09 mai 2006, 09:15:21
am o problema cu C500 si nu stiu cam ce as putea sa fac sa o rezolv. de fiecare data cand sunt in metrou sau intr-un lift si se pierde reteaua, telefonul ramane pe searching si pana nu-l inchid si-l deschid nu-si revine. vreun sfat ceva? :help: :help:
Get 2GB Free Cloud Storage with Dropbox!
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!

[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
Publicitate
Publicitate
#2
bruno
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
09 mai 2006, 10:50:35
aceasi problema o am si eu..pe langa faptul ca stau prost cu semnalul,cand intru din nou in aria de acoperire nu-si mai revine..decat dupa un restart ???
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
#3
ArkAngel
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
09 mai 2006, 11:05:29
La mine aceasta problema a aparut dupa ce am pus wm5 :(
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
#4
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
09 mai 2006, 11:18:44
Pai din cate vad eu SPV-urile nu sunt asa grozave.De'aia le vand toti de pe forum... N-aveti ce face fratilor decat sa le duceti la un service.Sorry
#5
Cracku
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
09 mai 2006, 11:22:46 • actualizat 09 mai 2006, 11:24:18 (1 ori)
nu-i nevoie de restart pur si simplu da-i sa-ti caute reteaua sau incearca sa apelezi pe cineva. eu asa fac cu ppc-ul meu

incearca sa-i pui: selectare retea manual
#6
razvan_shef
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
09 mai 2006, 11:32:47
si eu patesc la fel..daca a pierdut reteaua nu o mai gaseste ( chiar daca semmalul arata cateodata full ) .. cu restart se rezolva.. sau mai usor , FLIGH MODE ON , dup`aia FLIGH MODE OFF . nu e problema de service asta... asa e telefonu din fabrica... raul , le vindem ca vrem symbian :)  :D ( adica cel putin eu d`asta il vand  :P )
#7
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
09 mai 2006, 11:36:08
Poate nu aveti setat la "cautare retea" pe "automat".
#8
razvan_shef
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
09 mai 2006, 11:51:16
poate da.... si asta se numeste economie de baterie  :D
#9
GABBO
MW Addicted
892 mesaje
din 02/09/2005
09 mai 2006, 11:57:29
Hmm, cat timp am avut WM2003 n-am patit asta. Isi gasea reteaua imediat cand reintram in aria de acoperire. Doar cand ieseam din Flight Mode nu isi mai gasea semnal. Acum cu WM5 nu stiu cum e, inca n-am patit sa merg pe undeva unde n-am retea, ca sa observ daca isi revine.
#10
bruno
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
09 mai 2006, 12:43:59
raoulandrei 09-05-2006 11:18:44
Pai din cate vad eu SPV-urile nu sunt asa grozave.De'aia le vand toti de pe forum... N-aveti ce face fratilor decat sa le duceti la un service.Sorry
n-ai pus mana pe un tel de asta sa vezi ce inseamna smartphone..
am dat si la cautare retea,dar zice:verificati daca aveti semnal si incercati din nou :))
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
autor subiect #11
mrjay
MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
09 mai 2006, 13:38:19
eu aveam problema asta si inainte de WM5. am crezut ca se rezolva odata cu updateul,dar se pare ca nu. in legatura cu trecerea de pe manual pe automat si invers e la fel. alte idei? ??? ??? ???
Get 2GB Free Cloud Storage with Dropbox!
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!

[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
#12
Cracku
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
09 mai 2006, 16:12:43
raoulandrei 09-05-2006 11:36:08
Poate nu aveti setat la "cautare retea" pe "automat".
atunci de ce mai cauta reteaua?
#13
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
09 mai 2006, 16:19:33
Pai si de ce n-o gaseste?? Mi-am dat si eu cu parerea doar.
#14
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
Symbian
09 mai 2006, 16:51:23
raoulandrei 09-05-2006 16:19:33
"¨ Mi-am dat si eu cu parerea doar.
"¨ cu parerea?? Raoulandrei hai sai lasam pe cei care au c500 sa-si dea cu "parerea" :)
Publicitate
Publicitate
#15
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
09 mai 2006, 16:58:12
Pai vad ca tocmai ei sunt in ceata.Oare chiar asa mult rau am facut?? :cry:
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 16 ani
mrjay
MW Lurker
Ultimul acum 16 ani
Blade
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 37
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 133 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.017⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!