am o problema cu C500 si nu stiu cam ce as putea sa fac sa o rezolv. de fiecare data cand sunt in metrou sau intr-un lift si se pierde reteaua, telefonul ramane pe searching si pana nu-l inchid si-l deschid nu-si revine. vreun sfat ceva?
si eu patesc la fel..daca a pierdut reteaua nu o mai gaseste ( chiar daca semmalul arata cateodata full ) .. cu restart se rezolva.. sau mai usor , FLIGH MODE ON , dup`aia FLIGH MODE OFF . nu e problema de service asta... asa e telefonu din fabrica... raul , le vindem ca vrem symbian ( adica cel putin eu d`asta il vand )
Hmm, cat timp am avut WM2003 n-am patit asta. Isi gasea reteaua imediat cand reintram in aria de acoperire. Doar cand ieseam din Flight Mode nu isi mai gasea semnal. Acum cu WM5 nu stiu cum e, inca n-am patit sa merg pe undeva unde n-am retea, ca sa observ daca isi revine.
Pai din cate vad eu SPV-urile nu sunt asa grozave.De'aia le vand toti de pe forum... N-aveti ce face fratilor decat sa le duceti la un service.Sorry
n-ai pus mana pe un tel de asta sa vezi ce inseamna smartphone.. am dat si la cautare retea,dar zice:verificati daca aveti semnal si incercati din nou )
eu aveam problema asta si inainte de WM5. am crezut ca se rezolva odata cu updateul,dar se pare ca nu. in legatura cu trecerea de pe manual pe automat si invers e la fel. alte idei?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.