ca veni vorba de accesorii un acumulator nou pentru spv c500 e 26 dolari la webshop fara TVA. azi am fost la DASIMPEX si am dat comanda de unul pentru a putea folosi punctele thankyou si au zis ca acumulatorul e in jur de 54 RON deci ies mai ieftin decat pe webshop...cum vine asta?
si e original? sau e "compatibil"? ai grija ca-s cam jmecherasi astia de la dasimpex. daca nu-i original zic sa ramai totusi la webshop
am facut comanda pentru un acumulator de spv c500 ,au zis ca costa in jur de 50 Ron si dupa aia am aflat ca nu e original. cica e de la Procell...ma intreb daca e bun de ceva
unde ai facut comanda? din cate stiu eu procell e o firma destul de serioasa, dar daca deja l-ai comandat cam tot aia e. mai ales daca l-ai paltit deja
cred ca are acelasi amperaj... comanda am facut-o la DASIMPEX la niste domnisoare foarte aeriene...partea buna e ca nu am dat nici un ban si nici un nume inca asa ca pot sa nu-l mai iau daca ma razgandesc... PS:au spus ca pot aduce si litiu ion si litiu polimer...
exista vreun magazin unde se gasesc folii protectoare pt ecran, gen PDA? am vazut la inceputul topicului, dar totusi as prefera sa iau ceva din magazin, si cam pe la ce pret sunt? a folosit cine la spv asa ceva?
Cand spui căști te referi la hands free-ul original al Spv-ului? În caz contrar incearca la Media Galaxy, Flamingo, Depozitul de Calculatoare sau celelalte magazine de profil.
nu ma refeream la hands-free pt spv..ci la niste casti care sa se auda bine..ca le modific cum ai zis tu ..niste linkuri directe pls..ca nu le stiu.mersi!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.