Poate iesim mai ieftin daca ne facem noi un stoc. Adica ne strangem ~20, punem bani, cumparam de afara 50 de tastaturi, 50 de carcase, 50 de baterii, etc. si avem pentru zile negre .
se pricepe cineva sa desfaca un c500? ca din pacate joystick-ul s-a dus dracu'. nu mai merge. ma gandesc sa-l curat dar nu prea am sculele necesare? un sfat carev?
sa stiti ca tastatura e prinsa de carcasa (am desfacut C600 dar la tastatura nu am avut curajul sa mai intru) si cred ca vine doar cu carcasa impreuna.
ca veni vorba de accesorii un acumulator nou pentru spv c500 e 26 dolari la webshop fara TVA. azi am fost la DASIMPEX si am dat comanda de unul pentru a putea folosi punctele thankyou si au zis ca acumulatorul e in jur de 54 RON deci ies mai ieftin decat pe webshop...cum vine asta?
ca veni vorba de accesorii un acumulator nou pentru spv c500 e 26 dolari la webshop fara TVA. azi am fost la DASIMPEX si am dat comanda de unul pentru a putea folosi punctele thankyou si au zis ca acumulatorul e in jur de 54 RON deci ies mai ieftin decat pe webshop...cum vine asta?
tot legat de handsfree:cica s-ar potrivi de Nokia 3310 sau 8210. n-am avut aceste modele,poate puteti confirma .
de motorola sigur se potriveste de nokia nu prea cred.
@mjray: fara scule nu prea ai cum sa il desfaci. mergi si tu la un atelier si ti-l desfac ei. ai grija doar de cat de bun e tipul sa nu incerce sa fada ce se poate rupe de pe carcasa ca sa il poata desface, sau chiar sa iti lase bucati pe afara. daca esti din oradea ti-l desfac eu dar vii cu o bere buna
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.