Hard Reset HTC Touch

1179 vizualizări
Scris de deleteduser2 la 21 mai 2009, 12:09:49
Prin Hard Reset se intelege stergerea memoriei interne a telefonului si revenirea acestuia la setarile initiale (setarile pe care le-a avut telefonul in momentul achizitionarii, nou, din magazin).

In urma procesului de Hard Reset se vor PIERDE TOATE DATELE stocate in memoria interna a telefonului. Nu vor fi afectate datele stocate pe cardul de memorie.

Inainte de a efectua procesul Hard Reset efectuati un back-up al datelor aflate in telefon: contacte, fisiere multimedia, mesaje, etc.

Pentru acest model de telefon operatiunea Hard Reset se executa in felul urmator:

http://farm3.static.flickr.com/2173/2193904710_88f0aa424f.jpg

1. Cu telefonul deschis (in stand-by) se apasa concomitent tastele de initiere - sfarsit apel (respectiv tasta verde si cea rosie)

2. Fara a elibera aceste 2 taste, cu ajutorul stylus-ului, apasati scurt butonul pentru Hard Reset, adica orificiul aflat la baza telefonului, in dreapta mufei mini UBS

3. In acest moment pe Dispay-ul telefonului va apare informatia prin care sunteti informat si avertizat ca urmeaza ca telefonul sa revina la setarile initiale, si ca toate datele aflate in memoria telefonului se vor pierde.

4. Daca doriti sa continuati, sunteti rugat sa confirmati acest lucru prin apasarea tastei OK, adica tasta DPAD.

5. In acest moment toate datele aflate in memoria telefonului, inclusiv modificarile din registri, se vor sterge, acestea urmand sa revina la setarile initiale.

Prin urmare vor trebui efectuate noi setari ale datei, orei, setari regionale, recalibrare display, setari multimedia (wap, internet, mms, e-mail) precum si reinstalarea softurilor si programelor aditionale, care au existat pe telefon inaintea procesului de Hard Reset.

SUCCES!
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
Nu a apreciat nimeni acest articol :(
2
De la acelasi autor
deleteduser2
MW Addicted
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 26% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 130 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.015⋅6⋅3
Portalul tău de telefoane mobile!