imi tot da eroare asta cand instalez windosu, si am instalat windos-uri diferite si tot nu merge : Windows could not start because the following file is missing or corrupt : <windows root>\system32\hal.dll. Please re-install a copy of the above file. Dupa cate inteleg lipseste fisierul ala,dar am incercat 2 windows-uri diferite...ce trebuie sa fac?
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
Cumva trebuie sa dai o restare de Bios , acum nu stiu daca si poti , da-i musai, apoi incerci sa reinstalezi , eventual scoti bateria de pe placa de baza lasi asa cc jumatate de ora pui bateria la loc si repeti reinstalarea,o problema asemanatoare am avut si eu la un PC mergea instalul pana la format dupa aia nexam , am resetat bios-ul si a mers super bine instalarea....
e nou laptopu si nu cred ca are bad-uri si i am dat slow
daca are baduri nu asta iti va rezolva problema ,ci o rescriere cu 0 ,tot un fel de format ,dar la care stai foarte foarte mult am inteles. nu am incercat niciodata . stau prost cu rabdarea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
am un laptot fujitsu-simens amilo pi 2540 cu hdd sata , cum pun xp-ul pe el , am incercat versiunea de la desktop , nu mi-a mers , nu recunoaste hdd-ul , apoi am incercat o versiune cica speciala pentru astea cu hdd sata , dar iar pauza . . . . . ce naiba ii trebuie ? Imi vine sa il arunc in Dunare
Intra pe site-ul producatorului,poate ai nevoie de ceva drivere de pe acolo. Daca nici asa nu rezolvi nimica,mai joaca-te cu setarile de BIOS.Default,mai schimba-le,etc
e nou laptopu si nu cred ca are bad-uri si i am dat slow
daca are baduri nu asta iti va rezolva problema ,ci o rescriere cu 0 ,tot un fel de format ,dar la care stai foarte foarte mult am inteles. nu am incercat niciodata . stau prost cu rabdarea
referitor la baduri,eu am trecut prin asa ceva,parca a durat vreo 3-4 ore pentru 2 harduri, nu mai tin minte exact,am facut chestia asta cu un cd bootabil de la seagate special pt chestii d-astea. Acu merge flawless
am un laptot fujitsu-simens amilo pi 2540 cu hdd sata , cum pun xp-ul pe el , am incercat versiunea de la desktop , nu mi-a mers , nu recunoaste hdd-ul , apoi am incercat o versiune cica speciala pentru astea cu hdd sata , dar iar pauza . . . . . ce naiba ii trebuie ? Imi vine sa il arunc in Dunare
s-a mai vorbit pe aici de asa ceva... iti trebuie un windows cu drivere SATA incluse... cum ar fi unul modat (black xp,last xp, etc) sau sa-ti introduci tu acele drivere cu nlite.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.