cred ca astfel de probleme apar numai la orange...nu am auzit de astfel de probleme la connex...cred ca ce-i de la connex sunt mai seriosi cand e vb de credit....
Ma,conex...Tu ai auzit de conex go?Tu sti cum furau astia in draci de pe astfel de cartele?Poate ca in prezent nu sunt atatea buguri sau nu se stiu,dar pana akum au fost mult mai multe!
Greu de crezut cody... Dar au rezolvat chiar cei de la serviciu clienti sau ... au prezentat problema celor de la tehnic?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
In sfarsit !!! Am primit cei 800 de centi inapoi de la serviciul clienti... Ma duc sa sarbatoresc
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Nu cred ca mai poti JD .. :-| .. Daca ti-ai activa wap unlimited, n-ar mai fi nici o problema ..
05 ianuarie 2006, 10:43:49 • actualizat 05 ianuarie 2006, 10:45:45 (1 ori)
Subscriu: am transferat credit pt a-mi activa wap unlimited,l-am activat, si am ramas cu -395c.Cei de la serv clienti au spus ca am intrat pe wap inainte de a se activa unlimited-ul...Am renuntat la acea cartela.
05 ianuarie 2006, 11:51:43 • actualizat 05 ianuarie 2006, 11:53:11 (1 ori)
Cracku 17-07-2005 11:52:16
Ieri a fost ziua mea de nastere, iar cei de la Orange m-au anuntat ca mi-au dat cadou 20 min nationale. Eu mai aveam 9 min nationale neconsumate. Am sunat la 415 si ce credeti? 20+9=22 min 35 sec. Mama ei de matematica. Multumesc Orange! :-D
Cracku ... depinde... tie ti`a dat minutele in raport cu cate zile mai ai pana la facturare...daca trebuia sa iti dea 20 de minute si mai ai jumate de luna pana la facturare... iti da doar 10 ... cam asa ceva..
EDIT : Faza cu credit in minus este adevarata...a patit-o un coleg de fata cu mine... nu putea sa sune dar putea sa trimita SMS-uri... mi-a trimis mie vreo 5 ca sa verificam daca merge..si au mers... a avut -14 dolari luna aia si inca mai crestea daca nu isi incarca el cartela ( Oricum , aia -14 dolari i s-au oprit din reincarcare )
Subscriu: am transferat credit pt a-mi activa wap unlimited,l-am activat, si am ramas cu -395c.Cei de la serv clienti au spus ca am intrat pe wap inainte de a se activa unlimited-ul...Am renuntat la acea cartela.
Tu chiar i-ai crezut? Trebuia sa suni la departamentul tehnic si sa comunici problema. Asa am patit eu (vara trecuta): mi-am activat wap unlimited si mi-au retras de pe cartela de 3X mai mult (12 dolari) . . Dupa ce am facut galagie, mi-au inapoiat 8 USD (dupa ~ jumatate de luna)
Care ati retinut faza: credit -10.08 (0,1008$) in ziua cand imi expira unlimited. M-a prins ora 0 conectat prin GPRS si-am ramas conectat mai mult de 1 ora dupa expirarea unlimited. Acum creditul meu e tot -10c! Nu m-a taxat sau nu-mi afiseaza creditul corect?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.