Am si eu un motorola v980m adus din afara.....din reteaua vodafone...cateva lucruri care ma seaca la el sunt: 1 - Nu pot sa scot tema de la vodafone.... 2 - Imi merge GPRS totul ok...dar nu imi da voie sa introduc adresa serverului pentru MMS...asadar...ciaules MMS 3 - Cate odata cand ma joc anumite jocuri sau folosesc anumite aplicatii java...loate de pe site-uri d-astea nasoale...se restarteaza.....dar banuiesc ca e din cauza neoriginalitatii bla bla bla a softurilor..etc etc In principiu ...as dori ajutor in legatura cu schimbatul temelor.......si inca o chestie nu gasesc.....am un flex editor pentru Motorola...si cand vreau sa-l connectez imi zice sa trec telefonul in MODEM MODE ...puii mei am catat si pe gogu(google.ro) si am gasit acolo ca ar trebui sa insist( 10 minute cred eu ca au fost destul de mult) .....si deci ( ??) semnul intrebarii....pls HEEEEEEEELP
De temele vodafone nu se scapa decat cu resoftare. Tot asa si cu profilul de mms (date in general). Toate telefoanele de pe vodafone au hiba asta... Faza cu modemu..nu-s ce sa zic... Cauta pe site-ul motorola.
16 martie 2006, 19:26:40 • actualizat 16 martie 2006, 19:29:02 (1 ori)
merci mult...la faza cu test mode am reusit .....am modificat flexul si mi-au aparut si prostiile alea themes si animatii si tot felul de prostii din soft....wow...erau multe chestii anulate...mama lor astia de la vodafone sugruma telefoanele la greu am schimbat pana si tema de la vodafone....:D .....yey....asa mai mere....am folosit LeaderGL FlexEditor ...super tare...poate il hackaresc si cu MMS-ul lucru de care ma indoiesc
stai asa....adik la tine se incarca doar cand e inchis ?....la mine se incarca si cand e deschis nu am nici o belea cu chestia asta.....si daca la tine e problema asta pun pariu ca-i de la soft .....eu azi m-am hotarat sa-l vand.....cred ca as lua 10 000 000 lei ROL pe el...
dau motorola V980M ...luat de o luna....m-am saturat de el...nu-mi trebe.....9-10 milioane.....deblocat in toate retelele bla bla bla...3G, 2 camere, mp3 etc etc....cautati si voi specificatiile pe google.ro.....care e interesat trimteti un mail la byght@yahoo.com...cu toate manualele si accesoriile sale....cablu de date , cd , hands free, totul in cutie
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.