Tranzactii telefoane. Sugestii... [TMP]
50 917 vizualizări
1 847 răspunsuri
Linkuri topic "Tranzactii telefoane. Sugestii... [TMP]"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
08 martie 2010, 08:38:35
de ce nu va luati un casetofon cu stick si gata...?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 martie 2010, 12:15:38
Raoul 08-03-2010 02:19:26
Eu trebuie neaparat sa-mi iau unu ca nu vreau sa schimb casetofonu original al masinii.
Schimba-ti tu casetofonu pe BMW,o sa arate ca naiba
MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri
Opera Mini
As vrea sa imi dau la schimb mult iubitul nokia 6230i pe un spv c100/c600.Se merita ?
muhahahaha
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
08 martie 2010, 20:17:58
da... dar care din ele?
MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri
Opera Mini
Am oferta pt ambele modele.Vroiam sa stiu daca merita schimbul si ce avantaje ar fi
muhahahaha
Windows CE
Neatza baietzi ... Am si eu putin nevoie de ajutorul vostru ... Am fix o saptmana sa aleg intre 2 telefoane si sa decid pe care din ele il opresc.
Cele 2 telefoane ar fi:
htc tytn II (cutie, cd-uri, manuale de utilizare, suport auto parbriz, incarcator auto, incarcator priza, card 2gb, casti, cablu mini usb)
nokia n97 mini (cutie, cd-uri, manuale de utilizare, incarcator priza, casti, cablu de date)
Ambele telefoane arata impecabil, fara stersaturi sau alte chestii de genul.
Sincer, acum le folosesc pe amandoua, si mi e greu sa ma decid la care sa renunt, asa ca va rog pe voi sa-mi dati si mie o mana de ajutor ...
Multumesc anticipat!
Cele 2 telefoane ar fi:
htc tytn II (cutie, cd-uri, manuale de utilizare, suport auto parbriz, incarcator auto, incarcator priza, card 2gb, casti, cablu mini usb)
nokia n97 mini (cutie, cd-uri, manuale de utilizare, incarcator priza, casti, cablu de date)
Ambele telefoane arata impecabil, fara stersaturi sau alte chestii de genul.
Sincer, acum le folosesc pe amandoua, si mi e greu sa ma decid la care sa renunt, asa ca va rog pe voi sa-mi dati si mie o mana de ajutor ...
Multumesc anticipat!
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
Windows CE
Ms frumos @Hotoman pt parerea ta ... Am sa tin cont de ea. Mai astept si alte pareri, daca se poate si argumentate.
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
09 martie 2010, 02:16:39
Am tinut in mana doar TYTN II deci nu as putea sa dau un sfat pe baza experientei hands-on a ambelor telefoane. TYTN a fost si este inca un telefon bun, desi este depasit din punct de vedere hardware. Pe de alta parte, din ce am citit, n97 mini vine cu design-ul, dotarile si avantajele fratelui sau mai mare N97. Insa, tot din ce am citit, bug-urile prezente la fratele cel mare au fost in mare parte rezolvate la "micutul" n97.
Deci, in opinia mea (desi sunt fan WinMo), recomand n97 mini.
Stima.
Deci, in opinia mea (desi sunt fan WinMo), recomand n97 mini.
Stima.
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Mai binele e dusmanul binelui
MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008
Symbian
Salut.vreau sa iau un tel pe puncte de la orange si mam gandit la astea 2 modele
iPhone 3G 8GB black mai tre sa du inca 17.60euro
Nokia E63 mai tre sa du 47.60 euro
Ce mati sfatui sa aleg eu mam gandit la nokia e63.
iPhone 3G 8GB black mai tre sa du inca 17.60euro
====================
HUSTLE LOYALTY RESPECT...
====================
====================
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Opera Mini
E63
, este un telefon bun, il detin de jumatate de an si nu am avut nici o problema cu el! iPhone nu ma pronunt pt ca nu ii suport pe astia de la apple...
, este un telefon bun, il detin de jumatate de an si nu am avut nici o problema cu el! iPhone nu ma pronunt pt ca nu ii suport pe astia de la apple...
09 martie 2010, 12:12:29
@Alexutzu - N97 mini.
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
09 martie 2010, 13:50:52
coolboy 09-03-2010 08:24:42
Salut.vreau sa iau un tel pe puncte de la orange si mam gandit la astea 2 modeleiPhone 3G 8GB black mai tre sa du inca 17.60euro
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Înapoi la Discuții telefoane mobile
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.