multam de sugestii. Acum va pun in fata urmatoarea situatie: Un baiat s-a cam saturat de omnia si vrea sa il schimbe? Intrebarea e cu ce? Cu ocazia asta astept pm de la cei care vor sa il cumpere sau sa facem un schimb.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
nokia e mai bun decat htc de un milion de ori, macar pe N95 nu-mi sacadeaza fisierele .avi
Ai probleme? Cum sa fie mai bun? Arata-mi un Nokia mai bun ca HTC Shift de exemplu... Si legat de fisierele avi,pe Nokia nu merg chiar toate (adica depinde de codec). In fine,suntem si offtopic si nu ma obosesc sa port o astfel de discutie cu tine. Esti... un caz pierdut.
calicul e si gingas... Cypri tu nu gasesti tel da tu ai si pretentia pe negru...
Esti prea prost ptr.secolu asta ... \cum imi vad de treaba mea trebuie sa sara "iepurasu-l"sa-mi manace morcovu Deci la mine la gusturile mele isi poate da cineva o parere" ce se mai aude de xperia....s-a hotarat cineva sa-l si vanda ...la pret de Sh....si cat ar ajunge....si cam dupa cate luni intuiti ca va ajunge in jur de 1000 ron...abia astept...sa-l achizionez (schimb p1i+diferenta din partea mea):D bineinteles nebranduit sau codat...vreau orginal ca din fabrica...varianta neagra"
Daca la ptr.mine e rasp.de mai sus....doresc pe negru ..ca am citit pe unele forumurri ca varianta neagra ari fi mai buna din punct de vedere fizic..materiale mai bune...si cica nu ar mai crapa in locasu alocat ptr.stilus...si mai misto cel negru,parreea mea...deci o parere?
17 februarie 2009, 23:58:29 • actualizat 18 februarie 2009, 00:33:41 (1 ori)
eu zic sa nu dai mai mult de 120 lei chiar daca e ca nou, vezi cat s-a vorbit de pe el , modelul asta arata ca nou si dupa cateva luni de folosire intensa.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.