08 septembrie 2008, 23:13:09 • actualizat 08 septembrie 2008, 23:15:15 (1 ori)
Nu chiar toate,dar oricum suficiente. In principal merg majoritattea,doar ca unele au probleme la afisare. Mai nashpa e la jocuri,ca au rezolutie mica,dar eu chiar nu joc.
ratti 08-09-2008 23:10:31
deocamdata nu cred ca sunt multe aplicatii pt rezolutia aia...dar o sa para Xperia,care va avea aceeasi rezolutie...si or sa apara
Pe asta ma bazez si eu! La inceput nici pt C600 nu se gaseau aplicatii cand a aparut.
M-am uitat acum la n78. Ce-i cu tigaia aia? Are o gramada de minusuri: - are symbian - display mic - rezolutie depasita,proasta - nici macar nu e touchscreen - ram putin - procesor slabut etc.
buna seara....am o intrebare....vreau sa dau un spv c100 + card de 2gb pachet full pe un htc Touch numai cu incarcator .... ce diferenta ar mai trbui sa dau eu... astept sugestii va rog...
M-am uitat acum la n78. Ce-i cu tigaia aia? Are o gramada de minusuri: - are symbian - display mic - rezolutie depasita,proasta - nici macar nu e touchscreen - ram putin - procesor slabut etc.
E un telefon foarte bun. Nu poate sa fie pe placul tuturor. Eu sunt multumit si de N70. Si de un n6600 as fi multumit.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.