22 septembrie 2010, 13:07:18 • actualizat 22 septembrie 2010, 13:08:31 (1 ori)
nu merita asta e clar,am vazut pe ocazii la 1100 de lei HTC HD2 aproape now.....deci te-ar costa foarte mult sati schimbi display-ul.....cred ca in total reparatii + ce dai pe el te ajunge sati ei unul now......care e vreo 400 de euro
La ce pret se vinde htc hd2 second,pachet full fara garantie?Merita un hd2 cu touchscreen.ul crapat,900 ron?
Negociaza cu el, fara accesorii sa-l scoti la 650 sau 750-800 RON cu ce mai are la el. Display-ul te costa 349 RON, eu zic ca se merita avand in vedere ca e un telefon foarte performant. Asta in cazul in care arata impecabil excluzand display-ul.
Pai nu display-ul e crapat ci touchscreen-ul.Respectivul zicea ca un touch e undeva pe la 180 ron,am posibilitatea sa.l cumpar cu touchul schimbat,dar atunci ma costa 1100 ron.Dar ma gandeam ca ar fi mai avantajos sa.l cumpar asa cum e si sa.i schimb eu touch.ul.Ca ma gandesc ca nu e mare lucru,am schimbat si la un Omnia si nu a fost dificil.
La cat ajunge un i-mate JAMin (aka Qtek S200/HTC Prophet/XDA Neo) in stare aproape impecabila? Singura defectiune e ca lipseste conectorul pentru handsfree, in rest are mici urme de uzura, bateria tine foarte mult incarcata.
La Diamond bateria abia te tine o zi, din cate stiu. Nu am avut, dar atunci cand a aparut mi s-a parut fantastic, am citit multe review-uri si am vazut multe clipuri pe net, mai in toate se spunea ca bateria nu tine mult.
Bateria este slaba,intr-adevar...Dar in rest Diamond e superior,mai mult ram,display cu rezolutie mai buna,mai micut,mult mai frumos decat s200,ramane alegerea ta,dar nu stiu cati de aici or sa aleaga S200 in defavoarea micutei bijuterii.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
03 octombrie 2010, 21:18:54 • actualizat 03 octombrie 2010, 21:21:09 (1 ori)
Se poate debloca din iTunes din cate stiu eu.... @ all : Merita sa dau un n81 stare estetica nota 8 pe un toshiba g900 pachet full in stare foarte buna ? Am avut tangente cu Windows Mobile,si il stiu destul de bine ca sistem de operare,dar...Toshiba,nu prea imi inspira incredere.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.