Vi sa intamplat sa se reseteze singur telu? La mine chiar acum sa resetat dupa ce am setat sa apara mesaj pe ecran cand e conectat gprs.Dupa ce am dat "ok" si-a dat restart si sa resetat! Noroc ca am toate alea pe pc.
Eu banuiesc,ca unul dintre programele Pocket Mecanic sau SKtools il restarteaza dupa o modificare in el(banuiesc)!Ca nu e prima data cand se restarteaza cand fac o modificare,dar nu is dadea hardreset.Acum sa resetat.
m-a pus naiba sa pun si eu agile messenger pe s200 si acum la bootare imi da un mesaj ca nu gaseste nu stiu ce desi am sters programul pe s200.
logic am cautat in startup in windows insa acolo nu sunt decat intrarile pentruytsk,init_tray, outlook,Rkbinit.sddaemon si xpcpuscalar. unde e aia de la agile?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Are un nene de langa mine un pocket pc symbol,mi-a zis ca i l-a dat de la servici(el e cu lumina,vine si verifica contuaru)e foarte mare si m-am uitat si eu pe la el si am vazut ca poti sa-i pui imagini si video.Ii trebuie vreun cd ceva ca sa-l conectez la pc?
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
doar active sync care il gasesti pe site la microsoft si in nenumarate alte parti
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cine este amabil sa ma invete si pe mine cum sa instalez plicatiile direct pe card pe un pocket pc?...si cine este si mai amabil sa imi ofere si mie cateva aplicatii incercate de el...Yahoo mess Al3xxxinho
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
shag, da un add la mr_eddyro si scrie cine esti! acum nu am acces la internet dar cand ma intorc in bucuresti o sa iti dau cateva app testate. cred ca ajung in weekend...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.