Discutii despre pocket pc
20 060 vizualizări
1 071 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii despre pocket pc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
03 mai 2007, 15:49:06
Si daca trec la win 5.0 nu mai face ? Oricum ma bate gandul sa trec chiar la 6.0 cu riscul sa imi explodeze in fata!!!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
03 mai 2007, 15:57:06
pe qtek 9090 nu ai deja WM5? si pe mine ma batea gandul sa trec pe WM6, dar prefer sa astept o versiune oficiala... chiar daca lumea spune ca se misca mult mai bine cu wm6!
stai linistit ca n-are ce sa pateasca... insa e recomandat sa ai acumulatorul incarcat peste 70% si un UPS pt PC(doamne fereste se intrerupe curentul, nu mai e o noutate la noi)
stai linistit ca n-are ce sa pateasca... insa e recomandat sa ai acumulatorul incarcat peste 70% si un UPS pt PC(doamne fereste se intrerupe curentul, nu mai e o noutate la noi)
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
03 mai 2007, 16:08:09
Nu are win5 ci doar win 2003se,si daca se intrerupe curentul ce pateste ppc-ul?
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
03 mai 2007, 17:01:28
Salut! Eu sunt nefericitul care a busit un smartphone si un pocket incercand sa fac upgrade de ROM !Si tot nu m-am invatat minte:D ! Mare grija cu upgrade-ul de ROM, daca romul nu este dintr-o susa sigura mai bine stai in banca ta, si astepti ceva sigur! Daca t-i se intrerupe curentul in timp ce faci upgrade-ul ,cam poti sa-ti ei adio de la telefon deoarece i se va sterge secventa de boot! Asta se
poate repune numai cu ajutorul unui aparat (Jtag) care nu e de gasit pe toate drumurile ,decat la firma producatoare! Asta depinde si de norocul fiecaruia,eu am fost ghinionist!
poate repune numai cu ajutorul unui aparat (Jtag) care nu e de gasit pe toate drumurile ,decat la firma producatoare! Asta depinde si de norocul fiecaruia,eu am fost ghinionist!
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
03 mai 2007, 17:30:39 • actualizat 03 mai 2007, 17:34:20 (2 ori)
dupa cum a spus si Akeo...
mai bine astepti o versiune sigura de la producator decat sa te arunci la voia sortii!
altceva nu cred ca se poate intampla daca ai
-bateria plina la telefon
-UPS pt PC
-nu ai probleme cu driver-ele si cablul, mufele
eu de exemplu pe laptop(desi are acumulator) nu am siguranta! activesync-ul se deconecteaza fara sa-i fac nimic(asa pur si simplu)... cred ca e o problema de hardware pt ca am reinstalat si win si degeaba!
mai bine astepti o versiune sigura de la producator decat sa te arunci la voia sortii!
altceva nu cred ca se poate intampla daca ai
-bateria plina la telefon
-UPS pt PC
-nu ai probleme cu driver-ele si cablul, mufele
eu de exemplu pe laptop(desi are acumulator) nu am siguranta! activesync-ul se deconecteaza fara sa-i fac nimic(asa pur si simplu)... cred ca e o problema de hardware pt ca am reinstalat si win si degeaba!
MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
03 mai 2007, 17:44:09
Riscuri mai sunt destule, majoritatea romuri-lor pe care la gasesti pe alte site-uri neoficiale ,(in afara celor ale producatorilor) ,sunt modificate de unii useri pentru a rula pe anumite pocket-uri care nu sunt agreate de producator! Fiecare ROM al producatorului are un fisier de securitate, care nu permite instalarea acestuia pe alte dispozitive decat pentru cel care este conceput!! Daca acesta este scos ,romul va incepe sa se instaleze pe orice aparat,chiar si pe cele necompatibile! Aici am vrut sa punctez!!,va incepe instalarea pe aparat,iar pe la 80% -90% iti va da o eroare,care este egala cu intreruperea curentului sau poate chiar mai periculoasa! Asa ca mare grija de unde luati ROMUL!
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
Windows CE
UPS=Sursa neintreruptibila de tensiune!
Qtek e fabricat de HTC sub alt nume! Romuri gasesti pe www.america.htc.com Sper ca nu am gresit site-ul!
Qtek e fabricat de HTC sub alt nume! Romuri gasesti pe www.america.htc.com Sper ca nu am gresit site-ul! MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
03 mai 2007, 18:25:52
Cataline,ce e asa de greu de inteles? Qtek,Spv,I-mate,toate sunt produse de HTC,si sunt echivalente intre ele,doar numele difera! Exemplu: SPV C600 e produs pentru Orange si e identic cu Qtek 8310 care e produs pentru Qtek!(numai denumirea difera intre ele) Poate ma insel eu si vorbesc prostii dar eu asa stiu!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 mai 2007, 18:43:19
8310 are wifi ,c600 nu are
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Luver
171 mesaje
din 01/10/2006
2 aprecieri
Windows CE
In fine, asta a fost un exemplu luat la intamplare!
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
03 mai 2007, 19:49:11 • actualizat 03 mai 2007, 20:04:54 (1 ori)
Akeo are dreptate! HTC este producatorul numai ca la cerere se pot face special pt un anume brand! Insa qtek daca nu ma insel se ocupa de upgrade-urile de software! de multe ori pe site-ul qtek se vor gasi upgrade-urile!
intre timp am mai gasit ceva: http://www.bsquare.com/about/story.asp?PressID=451
intre timp am mai gasit ceva: http://www.bsquare.com/about/story.asp?PressID=451
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
ok, am nevoie de ajutorul marilor cunoscatori in ale ppc-urilor!
ce ati alege intre spv m3100 si spv m700?
la m3100 se poate activa gps prin upgrade?
vreau sa tineti cont ca am deja un bt. gps reciver.
imi e foarte greu sa ma decid asa ca apelez la ajutorul vostru!
cine e posesor de unul din modelele de mai sus rog sa isi faca un pic de timp si sa scrie tot ce se poate despre el, inclusiv functii ascunse!
btw, m3100 are radio fm?
vreo diferenta intre camerele foto?
multumesc anticipat!
ce ati alege intre spv m3100 si spv m700?
la m3100 se poate activa gps prin upgrade?
vreau sa tineti cont ca am deja un bt. gps reciver.
imi e foarte greu sa ma decid asa ca apelez la ajutorul vostru!
cine e posesor de unul din modelele de mai sus rog sa isi faca un pic de timp si sa scrie tot ce se poate despre el, inclusiv functii ascunse!
btw, m3100 are radio fm?
vreo diferenta intre camerele foto?
multumesc anticipat!
Înapoi la PocketPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.