ce sens isi are intrebare? Daca omu a cerut ajutor tu ii sugerezi sa isi schimbe telefonul? @cristi4steaua .. dyscret zice ca ii merge .. Ce eroare iti da?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Si mie imi zice la fel! Ce trebuie sa facem? Poate trebuie schimbata versiunea de mig! Are cineva alta versiune de mig care merge pe nk 6230i chiar si cu apn internet? Daca da, puneti si voi un link de down! Tnx!
05 mai 2006, 09:45:59 • actualizat 05 mai 2006, 10:02:46 (1 ori)
JohnnyD 05-02-2006 00:04:42
Ma..cand ne-ntalnim si noi acolo mai multi? ( pacat insa ca nu stiu daca se pote sa creem un "room" al nostru ) apropo, adaugati-ma si pe mine in lista... JohnnyD merci!
MARLANULE :-) ITI PLACE SA DAI TEAPA LA BAIETI ,EU AM LUAT,AVETI GRIJA CUI SI CAT TRANSFERATI,APARENTELE SUNT INSELATOARE MIGU FUNCTIONEAZA DIN KATE AM VAZUT PE NOKIA 3100,6100,3220,7210i,3100b pe alte tel nu stiu?pe 6230i MERGE DOAR DAca intri pe pagina de web nu wap http://mig33.com
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.