18 septembrie 2013, 08:07:00 • actualizat 18 septembrie 2013, 08:09:26 (1 ori)
Nu vad nicaieri sa se discute (la modul general) despre Google Maps, asa ca hai sa initiem aici o discutie despre acest serviciu.
Incep eu cu o intrebare: Ce simbolifica sageata aia albastra de langa bulina ce imi indica pozitia? Directia de mers nu poate fi, caci astfel as fi sarit dintr-un sant in altul ) Sa arate nordul? Daca da, cu ce motiv de vreme ce exista deja o mini-busola in partea dreapta-sus a aplicatiei?
18 septembrie 2013, 15:57:14 • actualizat 18 septembrie 2013, 15:57:32 (1 ori)
Deci e directia de mers, pana la urma... o observasem si pe iPhone, dar nu am realizat asta. Intr-adevar, n-am busola pe telefonul actual (HTC Desire X) deci probabil de asta nici nu indica corect directia.
Daca serverul meu functioneaza: http://goo.gl/maps/XEO8G Aparate si programe: Nokia e90=>SymDVR, Fuji HS10, Laptop+WindowsXPsp2, Microsoft Pro photo Tools, GPicSync1-30, (AppServer)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.