Sunt sigura ca am gresit sectiunea, insa e singura in care apare cuvantul 'problema'.
Am o tableta care acum o saptamana o incarcam cu ajutorul incarcatorului ei. Output: 5V, 1500 mA.
Cand am fost la serviciu am pus-o sa se incarce, iar apoi la nici 10 minute a facut un *poc* (asemenea momentelor in care face o flama cand conectezi in priza un aparat) si... nu s-a mai incarcat.
Am mers cu incarcatorul la un amic si mi-a aratat ca circuitul integrat de pe placuta a bubuit... i-a sarit o parte din ceramica aceea, sau din ce este el construit. Asadar, mi-a spus ca pana gasesc eu un incarcator, imi poate taia cablul cu mufa de incarcare de la DC-ul stricat si imi pune la alt incarcator folosit de el pentru un router care are Output 5V si 2.5 A. Mi-a fost frica sa nu se arda si mi-a spus ca tableta va *trage* atati amperi cat are nevoie.
Problema este ca, folosind acest nou incarcator tableta se incarca... 3% in 8 ore
, iar daca o conectez la PC prin cablul USB, in 3 ore este incarcata 100%.Ce as putea face sa incarce mai repede acel DC?
Va multumesc.

Opera Mini