idem. oricum și total comander e foarte performant. știe și de ftp. merge. am testat.
păcat că resco explorer nu are opțiune de filtrare a fișierelor.. cum are orneta explorer mobile care se autointitulează că e cel mai rapid file manager . ce glumă bună! e cel mai lent . băgați feedback (programatorului) dacă vreți anumite funcții, chiar contează ;-)
intradevar ar mai lipsi doar un ftp manager rescoului ... si atunci chia ar fi liderul ... total cmd desi le are aproape pe toate mi se pare cam greoi ... sunt cam incurcate meniurile pe acolo
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
un alt file manager puternic este X-plore. eu tocmai azi am aflat că a apărut și pt wm (am vazut într-un screenshot pus de blandu). deschide rar, zip, html, txt, doc, imagini.. http://www.lonelycatgames.com
cel mai rapid explorer mi se pare TC! incercati sa vedeti cat de repede deschide folderul windows! smart explorer imi place pentru modul in care poti selecta fisierele! alegi din tot telefonul si dai delete! e foarte comod! pacat ca nu are multithread ca resco! resco e foarte fain pentru felul in care muta, copiaza, sterge fisierele! daca nu poate sterge unul trece mai departe! smartul se opreste! x-plore e simpatic! are viwere integrate! mai mult nu pot spune! nu m-am jucat cu el! o sa-l incerc si pe cel de la orneta sa vad ce stie!
am incercat si eu x-plorer si merge super repede doar ca mi-a blocat telul cand am vrtut sa deschid o poza cu el in fine cred ca e de la windows da il formatez eu zilele astea ...
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Eu le-am probat pe toate ... insa cel mai bun ... aicea nu ma refer la grafica (ca cel mai bine organizat este Resco Explore) ... la functii consider ca este X-plorer ... care poate pe langa multe altele si crearea, si editarea de fisiere .txt ... si sa nu mai vb de viteza ... cred ca deschide mai repede si decat TC directorul windows ...
P.S. Sa stiti ca nu am nici un beneficiu de pe urma reclamei pe care o fac X-plorer-ului ...
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.