In Romania pe naiba. Am cunostinte care au cumparat kit`ul de instalare si l-au dus in Italia sa se uite @ Taraf TV Merge si afara, cauta unde are acoperire Intelsat 1002 sau cat e.
au bagat un post nou PARTY TV , e cu muzica e fainut da-ti o scanare
E un canal numai cu muzica romaneasca, cam asa cum era atomic tv pe la inceput Sunetul mi se pare in genul City Tv asa ar trebui sa se auda un post de muzica ! Si mai e si FTA !
09 iulie 2007, 16:49:58 • actualizat 09 iulie 2007, 16:51:18 (1 ori)
Singurele posturi de muzica pentru care merita sa ai Digi TV sunt ENERGY, Z-ROCK si VH1. Restul sunt slabe. Si singurul post nou e Party TV. Si Radio Vocea Sperantei...
Energy si z-rock: : alea se platesc deoparte? Ba se merita sa ai Digi, e avantajos ca pret, nr mare de programe, canale de filme si claritate deosebita Plus de asta poti comanda filme, concerte,documentare
Câte programe sunt în pachetu de baza la digi? Eu sunt abonat la dolce de șase luni și în pachetu de baza am 45 programe și de când m-am abonat nu au mai băgat decât antena 2 și kanal d, și de radio nu cu băgat niciun post. Deși pe telecomandă are buton de radio.
bogdan, ENERGY si Z-ROCK & multe altele sunt gratuite. Le poti receptiona daca ai receiver Humax pentru ca prinde mai multi sateliti. Pe Hyundai merg decat 2 sateliti. alliin, sunt in jur de 60 + in jur de 100 FTA. Ai multe posturi radio. Intotdeauna baga canale numai ce au fost lansate. Merita sa te abonezi. Blandu, nu au internet. Probabil in cateva luni.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.