baterie Samsung S5300
165 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "baterie Samsung S5300"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
8 mesaje
din 20/09/2012
20 septembrie 2012, 18:02:34
Salut am cumparat acest telefon acum 3 luni si dupa o luna bateria s-a descarcat in maxim 5-6 ore si ecranul era stins, m-am speriat am sters toate programele suplimentare atunci cu 2-3 ore in plus a tinut bateria, mi-a dat cineva idea sa intru la revenirea la setarile din fabrica daca tot asa tine bateria atunci sa il duc inapoi,am readus la setarile din fabrica si bateria tinea perfect o saptamana. astazi am observat ca se descarca destul de repede am sters 3 programe si tot asa de repede se descarca, golesc memoria ram dar este ocupat 166 mai putin nu vrea sa goleasca,la utilizarea bateriei stare de veghe a telefonului consuma 75% egranul 24% asta dupa revenire erau invers.Ce trebuie curatat sau sa fac ca telefonul sa nu cobsume atat de mult fara a intra la revenirile la setarile din fabrica .
Înapoi la Samsung
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.