pai una la numar ar fi in felul urmator: pozele puse de tine nu pot fi descarcate ..zice page not found dupa ce dau download now...2 la numar: eu nu vreau sa dezactivez programele respective ci sa le scot de tot..dezinstalare adica ...ma oftica prea mult... si faza cu memoria...din 160 gb cat scrie in cartea laptopului meu eu am 149 gb pe vista si pe xp imi arata 153..nu inteleg absolut deloc de ce arata asa... cu tune up am reusit sa sterg aproape tot ce e inutil in pc...si eu am scos recycle bin deoarece ma scuteste de o grija... le sterg direct fara sa se mai suprapuna cum zici tu .. e foarte util asa .. si o aplicatie gen registry mechanic sau ceva de genu poate sterge fisierele inutile sau ccleaner de aseamenea... si sunt atatea si atatea pentru ce a ramas inutilizabil...
Microsoft Windows Vista Tutorials Title: Microsoft Windows Vista Author: Eric Butow SKU: 33741 ISBN: 1-933736-64-X Release Date: 2007-02-05 Duration: 5 hrs / 149 lessons Compatibility: Win Vista, XP, 2000, Mac OS X, Linux
29 ianuarie 2008, 13:22:01 • actualizat 29 ianuarie 2008, 13:23:04 (1 ori)
huh..interesant. aseara instalasem tune up 2008 si am dat la el acolo optiunea system optimizer tips and tricks for good performance... si imi zicea acolo ca eu momentat am vista pe 32 biti si cica sa fac update sa il bage pe cel de 64 pentru ca eu am procesor de 64 biti care e diferenta ? se simte vreun pic?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
29 ianuarie 2008, 14:36:00 • actualizat 29 ianuarie 2008, 14:37:37 (1 ori)
ce-ai patit mai cint? gaby...tutorialele alea...le aveam in vista demos in welcome center..chiar ca numai pentru incepatori... nu m-au ajutat cu absolut nimic... nici pana acum nu am aflat cum dezinstalez o componenta windows..sa crap
@alex_de_la_focsani: deschide "Control Panel", selectezi "Classic View", in cazul in care nu o ai deja, faci dublu click pe "Programs and Features", pe partea stanga e "Turn Windows Features on or off" si cred ca mai departe te descurci
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.