cum merg jocurile? ati avut probleme cu el pana acum? eu am avut ultimate dar parca o zi sau doua..dupa aia am pus iar xp
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Am luat astazi de la un coleg un program numit Vista Inspirat.exe si as vrea va rog sa imi dati niste detalii despre el...ocupa cam 27 MB. Va rog daca stiti.
l-am instalat si mi-a ocupat vreo 500 MB...se pare ca e doar ceva de genul unui skin dragut! Ma scuzati daca sunt offtopic
14 februarie 2007, 23:05:49 • actualizat 14 februarie 2007, 23:14:54 (1 ori)
am pus xp cu sp3 merge greu vista nu imi convine , toaca resurse multe , ferestre transparente , imagini 3d . sistemul e urmatorul : procesor intel core2duo e6400 ,placa baza asus p5b deluxe wifi, hdd 320gb sata2 seagate , ram 2x1000 dual chanel ,video asus en7600gt silent !
Invata toate regulile . Si incalca-le pe fiecare .
Apropo acum este si pentru Vista programelul cu care poti face un cd botabil vista cu drivere incluse,setari si alte programe ce vreti sa le puneti pe cd.Se numeste v-Lite cum pentru Xp era nLite
15 februarie 2007, 16:06:30 • actualizat 15 februarie 2007, 16:07:24 (1 ori)
am pus si eu viasta pe un sistem intel 2,8G 512 ram si placa video ati radeon 9600s si merge binisor nu am inca sunet dar rezolv si problema asta sa sper
Voda,sunt drivere,macar pt firmele mai importante. Intra pe site-ul producatorului,trebuie sa gasesti macar niste beta-release-uri.
eu nu am gasit drivere. am intrat la asus pt placa video si nu am gasit... X( placa de baza e cam fantoma... e MSI si slabe sanse sa gasesc ceva am cautat si pt imprimanta pe site la hp... nik
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.