Problema Mini Opera pe telefon clasic Motorola

495 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
helium
Începător
4 mesaje
din 22/08/2009
10 august 2012, 02:32:10 • actualizat 10 august 2012, 02:32:37 (1 ori)
Am luat de curand un Motorola WX306, telefon intermediar pentru o perioada limitata de timp si vad ca telefonul are suport pentru "Internet pe mobil"/"Java"/etc.

Eu am o cartela Vodafone cu internet inclus si am probleme in a instala Mini Opera, pentru ca browserul lui e inutilizabil, problema e ca primesc eroarea "Imposibil de conectat la internet. Verificati setarile.". Ideea e ca browser-ul lui merge si setarile s-au facut automat cand am bagat prima oara cartela, este setat Vodafone Live!.

El imi spune mereu cand incerc sa instalez Opera ca exista deja o versiune instalata dar nu stiu unde o pot accesa in meniu, ca nu-mi apare, mi-ar fi usor sa incerc apoi in Opera cateva setari care le-am gasit pe internet si teoretic ar merge.

O alta problema este faptul ca primesc mesaj Java MIDlet, am gasit pe net un update pe softpedia.com pentru a-l instala dar nu stiu cat de bun este.

Ce solutii sunt?
fara semnal...
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 13 ani
helium
Începător
Ultimul acum 13 ani
helium
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.024⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!