19 mai 2012, 11:32:27 • actualizat 19 mai 2012, 11:37:26 (1 ori)
Pana la urma cat KW consumati real si cati platiti lunar? Si contoarele noi lcd se pare ca pot fi citite prin unde radio prin usa Atunci de ce dracu mai suna la usa ?
Ori-ce consum pe o retea, se observa pe aparatele noi. Deci daca ai un consum mare, se poate vedea din fata casei. Suna ca ai sonerie Sau poate suna sa vada daca se opreste consumul de curent, sau vrea sa vada contorul daca nu e smecherit. In ambele cazuri daca ceva nu e in regula, devii suspect, si ulterior prins. Astia de la electrica se pricep in meseria lor.
stai tu linistit ca exista medicament si pentru astea noi romanul este inventiv se fura curent . @hotoman eu unul nu am auzit de asa ceva si nici nu cred ca este posibil.
La faza cu citirea prin radio, se poate, dar ar trebui sa mai monteze inca un aparat. La mine in scara avem repartitoare de costuri pt caldura care transmit prin radio la 2 receptoare aflate pe casa scarii, iar aia de la firma intra in scara, se conecteaza la receptoare, i-au datele si atat. Atat repartitoarele din casa, cat si receptoarele mai au si un fel de port infrarosu, stiu ca la inceput veneau si se conectau asa la ele, pana sa monteze receptoarele pe scara. Am incercat cu un irda simplu, dar compu nu vede nimic. Poate o fi altceva, dar seamana foarte mult cu ir.
Apropo, topicul era si pentru consumul de energie electrica. La mine se consuma cam 500-550kWh la 2 luni(asa vine factura).
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.