Nu inteleg de ce samsung nu a implementat si stabilizare video software. Nu e mare branza avand in vedere doate datele ce le poate colecta de la giroscop, accelerometru si compas. Avand in vedere ca in modul HD se face crop pe senzor (la fel ca la iphone), nu ar fi fost greu sa se roteasca frame-ul pentru a mentine imaginea stabila. Ma asteptam sa il depaseasca iphone. Practic la camera nu e nicio diferenta intre s1 si s2. Sunt ferm convins ca in curand o sa vedem majoritatea jucariilor software de pe s3 si pe s2 si poate si pe s1. Unele deja au aparut. Pentru asa ceva poate m-as baga la un custom rom. Vad ca se exagereaza si cu pretul. Eu am luat s2 cand a aparut cu ~700ron de la orange. S3 o sa il bage pe la 12-13 mil cel mai ieftin. Poate chiar un pic mai mult avand in vedere deprecierea leului. Momentan chiar nu merita daca ai un s2. Sunt curios cum se aseaza in mana...
17 mai 2012, 11:38:34 • actualizat 17 mai 2012, 11:40:49 (1 ori)
aprentele se vad pe toate telefoanele care au suprefete lucioase, pe cel din film se vad asa urat fiindca e un telefon de prezentare pe care l-au folosit multi cu mainile transpirate de la emotii
28 iunie 2012, 05:13:11 • actualizat 28 iunie 2012, 05:15:43 (1 ori)
ai mi-am comparat Samsung galaxy Nexus i9250 cu s3 i9300 si pot spune ca la design mare diferenta nu e! e putin mai rotunjit dimensiunile aproape la fel!
din pacate cam da crash-uri svoice! Se vede si in review-ul facut de G. Buhnici !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.