23 aprilie 2013, 20:11:10 • actualizat 24 aprilie 2013, 09:29:33 (1 ori)
Hi all, am un htc one x din anglia, problema este ca nu apare 3g langa semnal (nu apare nimic), doar linile de la semnal, vorbesc cu el fac orice, mai putin net-ul, deloc nu merge, doar prin wifi, telefonul e original (nu copie). problema este ca fac setarile la el dau salvare si zice ca le salveaza si nu raman salvate, am mers la orange shop cu el, au spus ca contra cost mi-l face cu 23 de lei cu ceva aparat special, eu ofer aceasta suma nu e o problema, dar problema este alta, i-am facut unlock dar este foarte grav, cand incerc sa intru in recovery apare o imagine cu jumate din designu telefonului si semnu exclamari. A mai patit cineva asa ceva? stie cineva vreo solutie va multumesc. AM REUSIT SA II ROOTEZ SI AM PUS RECOVERY PE EL, PROBLEMA PERSISTA CU INTERNETUL, NU APARE LANGA SEMNAL H SAU G SAU E, NIMIC, CE AR TREBUI SA FAC ?!
da, e o editie care au avut numeroase probleme (precum acele pete galbene).
Intre timp, a venit momentul sa ma despart de al meu HOX (16gb alb quad core, editia fara nici o problema tehnica). Daca stiti pe cineva interesat, anuntati-ma pe ady_uaic@yahoo.com
am o problema cu un htc x, pot intra in memoria lui doar prin recovery oficial, pot pune rom pe el dar dupa ce il instalez rom-ul nu se deschide, imi ramane decat imaginea acea cu htc one x, nu trece nici in ruptul capului, (am incercat 10 romuri) parca nu as fi instalat nimic in el, am tot cautat pe xda si din cate am inteles lipseste nu stiu ce fisier din el logo.text... problema este si alta, nu merge touch la recovery desi ar trebui sa mearga din cate am inteles eu. ce soluti imi sugerati, alta metoda de instalare a rom-ului ?
Cum ai ajuns ca sa nu iti mai vada memoria interna?
imi vede memoria interna, am reusit sa ii pun si rom, povestea e alta, touch nu merge pe cwm nush de ce, instalez un rom si doar din butoane pot selecta next back sau eu stiu.... merge touch dupa ce se deschide telefonul dar am schimbat recovery si tot asa, nu merge nici un recovery cu touch, stie cineva de ce ?!
21 septembrie 2013, 18:49:01 • actualizat 21 septembrie 2013, 18:56:50 (2 ori)
am si s4.... pe htc nu-mi merge touch pe la jumate cu orice rom de pe xda, merge doar cu cel stok perfect, recovery nu-mi merge touch numai din butoane, daca pun un rom de pe xda nu pot sterge acele 4 aplicati care sunt pe ecran ca nu le pot trage in sus, daca instalez ceva tema oricare merge perfect touch sau cu un rom stok, recovery nu merge nici in ruptul capului.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.