02 februarie 2012, 09:11:35 • actualizat 02 februarie 2012, 10:45:46 (1 ori)
x_uereb, stiu ca tu esti pro ACTA. toate aceste filme care iti plac si vrei sa le vezi le cumperi? sau te duci la cinema de fiecare data cand apare un film bun? sau le 'cumperi' de pe net? )
cat despre The Avengers nu prea e nimic de comentat atat timp cat nu a aparut inca..mai este pana in mai. din trailer pare misto.
02 februarie 2012, 17:57:33 • actualizat 02 februarie 2012, 17:58:20 (1 ori)
Bine punctat @cipri2006. Iti dai seama ca pe cele vechi le-am "cumparat" de pe net, dar daca rulau la cinema fi sigur ca eram prezent. Din 2010, chiar la sfarsitul anului 2009 am inceput sa merg la cinema tot mai des. Acum merg de 2-3 ori pe saptamana, si da, am cam fost la toate filmele. Pretul unui bilet nu este scump, maxim 10 lei, si daca esti pasionat de filme te duci. Sunt de parere ca daca nu ar exista pirateria biletul ar fi mult mai ieftin, astfel din ce in ce mai multi oameni ar merge la cinema. Iarasi ca sa "cumperi" un film nou aparut de pe net trebuie sa astepti de la cateva saptamani pana la cateva luni asa ca mai bine mergi si il vezi si mai este si atmosfera de cinema.
Eu nu cred ca mersul la cinema depinde de costul biletului ci de timpul pe care il are fiecare.
Astept filmele din 2012 ca painea calda si sa fii sigur ca am sa ma duc sa le vad la cinema.
Ar fii, numai ca mi-ar trebui alta tema si alte functii. Pot pune insa un Poll In sidebar cu cateva nominalizari, dar asta ma gandesc la filmele din 2012. Pe cele pana in 2011 le va face echipa. Repet, cine este doritor sa se inscrie in echipa si are pasiune pentru filme sa ma contacteze la contact"at"top10filme.ro "at"=@
sincer, nu m-am uitat pe site-ul asta pana acuma, insa acuma tin sa te felicit pentru munca depusa, daca imi mai aduc aminte ceva drame le voi scrie, am foarte multe in cap, dar nu imi aduc aminte numele.
Este deja ... Vreau sa imi sugerati top 10 special, adica ma refer la genul top 10 filme cu vampiri, top 10 filme cu criminali, genul acesta de top 10. Vreau sa fac o sectiune speciala pentru asta.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.