le gasesti pe ambele in proprietatile placii de sunet in device manager, scrise sub forma VEN_xxxx&DEV_xxxx&SUBSYS_xxxxxx. Ca sa ajungi acolo intri in device manager, dai dublu click pe placa de sunet nerecunoscuta, click pe tabul details, sub property selectezi hardware ids si mai jos o sa vezi ceva de genul ce am scris mai sus.
Salut, de vreo doua zile ma chinui sa găsesc drivere pentru un pc asta nu găsesc sub nici o forma, dacă ma poate ajuta cineva sau poate are cineva cd pe acasă, ma interesează în special cele pentru video și rețea. Sau sugestii despre ce ar trebui sa caut.
25 februarie 2013, 04:22:55 • actualizat 25 februarie 2013, 04:23:28 (1 ori)
sa inteleg ca placa video este incorporata? instaleaza aida,afla ce model de placa de baza are si dai pe urma o cautare pe google,vei gasi intr-o arhiva atat video,lan cat si sunet
Am reusit pana la urma sa instalez usb drivers pentru telefon si l.am conectat la wireless si cu ajutorul lui "Drivers Genius Profesional" am gasit toate driverele necesare. Mersi pentru sugestii.
am nevoie de un driver 3Com Fast EtherLink XL 10/100Mb TX Ethernet NIC (3C905-TX) pentru windows 7.Unde am cautat si am gasit nu am putut descarca.Merci
Poate o fi laptopul meu mai **smeker** da' eu cand am dat drag'n'drop din "IC Plus IP100A" intr-un tab nou mi-a aparut ca prim rezultat ceva care parea ok...
12 ianuarie 2014, 23:22:23 • actualizat 12 ianuarie 2014, 23:22:46 (1 ori)
Pentru detectarea componentelor si downloadul driverilor necesari eu folosesc Driver Identifier. Foarte bun, usor de folosit.
"Cand incercati sa descarcati primul driver o sa va ceara sa va logati sau sa introduceti date pt un cont nou. Puneti ceva la nume si o adresa care pare valida, iar in pagina urmatoare bifati ca il folositi in scop personal si dupa aia nu va mai cere nimic."
Cea mai buna solutie pentru drivere este Driver pack solution avantajul e ca nu ai nevoie de internet , dar ai nevoie de 6 gb spatiu pe stik sau un dvd!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.