hmm..fara radio,tv,internet -M-as apuca sa fac o casa cu 3-4 etaje ca si asa nu am ce sa fac decat sa stau sa construiesc ) -Sa imi fac o gradina,sa pun gazon in curte,sa fac o piscina. Asa ceva nu s-ar intampla 100% dar nu strica sa aveti in Pc resurse cat mai multe carti electronice(pdf),cat mai multe filme,cat mai multe emisiune inregistrate si luate de pe net,cat mai multe seriale,cat mai multa muzica,poze etc Copii din ziua de azi sa zicem 8-12 chiar si 13 ani sunt obsedatii de jocurile pe PC in mare parte metin2 Eu am fost un caz fericit jucator de metin2 dar am trecut peste acest "drog"
Word of Warcraft este un joc vechi cel putin varianta 1 Multi adolescenti au crescut cu Word of Warcraft si Counter-strike Nu prea vezi pe metin2 oameni de 25-30 de ani in schimb pe Word of Warcraft si CS e full
In 2011, 'baietii' au inprumutat cateva sute de metri de cablu de pe stalpi, si aproape 2 saptamani am facut cura de dezintoxicare Dupa ce au reparat si a mers netul, niste tarani au dat foc la miriste, si asa de mare a fost focul ca s-a topit izolatia la cabluri de pe stalpi. Na atunci am revenit repede pe front, in 3 zile au reparat cablurile. Vlad tata, iti doresc si tie asa un noroc sprancenat
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.