Salut! Acum cateva zeci de minute observ cu stupoare ca nu imi mai deschide documentele Microsoft Word (.doc). Am accesat aplicatia, m-am dus la fisierul respectiv si surpriza, il deschide. Inainte merge deschis din prima, fara a fi nevoie sa deschid aplicatia si sa navighez prin ea. Acum pur si simplu nu imi recunoaste fisierul. Am tot instalat si dezinstalat anumite versiuni, dar tot nu le deschide la un simplu 2x touch pe fisier. Aveti vrei idee ceva?
Si cum fac asta? Ca nu prea ma cunosc cu functiile din X-plore. Din X-plore fisierele le pot deschide, dar nu stiu cum sa setez sa mi le deschida intotdeauna cu OfficeSuite.
Am incercat asa si nu imi merge deloc... Nu stiu ce are.. Am incercat sa instalez o groaza de versiuni de Quick Office dar nu reusesc deloc... Asa ca mai incerc cu OfficeSuite...
In sfarsit am gasit un Quick Office bun. L-am semnat, instalat si e ok, fisierele sunt recunoscute. Nu imi place faptul ca derularea textului in sus sau jos se face prin acea bara din drepata, iar la atingerea textului intervine editarea. Se poate renunta la editare si sa derulez textul prin miscari pe ecran(oricunde), exact ca la OfficeSuite ? Totusi, nu inteleg de ce nu se deschid fisierele cu OfficeSuite. Am instalat diferite varinate si tot nu reusesc...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.