Am un Samsung Galaxy 5 (GT I5500) cumparat de la Vodafone, decodat si nu reusesc sa fac upgrade de la 2.1. la 2.2 prin Kies. Nu vreau sa pun alt ROM pentru a nu pierde garantia (e telefon de serviciu) si prin Kies n-am reusit nicicum.
Mesajul pe care il primesc este "This version of the device cannot be updated. Current firmware version: PDA:JH7 / PHONE:JG3 / CSC:JH1(CNX)".
Cei de la Samsung mi-au dat instrucțiuni de tot felul (hard-reset, sa reinstalez Kies cu firewall-ul oprit, sa incerc si din Windows 7 si din XP etc.). Nimic nu a functionat.
Are cineva vreo idee/solutie sau sa ma las pagubas. Repet, nu vreau sa pierd garantia.
Samsung Galaxy 5 (GT I5500) - nu pot face upgrade la Froyo prin Kies
712 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Galaxy 5 (GT I5500) - nu pot face upgrade la Froyo prin Kies"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
2 mesaje
din 06/04/2011
20 iulie 2011, 16:30:48 • actualizat 20 iulie 2011, 16:34:15 (1 ori)
Înapoi la Android OS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.