Xperia x10 sau Arc
861 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Xperia x10 sau Arc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
3 mesaje
din 14/09/2009
27 ianuarie 2011, 13:53:19
As dori sa ma ajutati si pe mine sa aleg intre aceste 2 telefoane x10 sau arc pentru ca nu stiu ce sa fac , sa cumpar x10 ori sa astept sa apara Arc
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
27 ianuarie 2011, 19:29:30 • actualizat 27 ianuarie 2011, 19:29:51 (1 ori)
Garantat Arc va fi mai scump decat X10 ... Daca esti asa plin de bani si iti permiti,cumpara un X10,apoi ia-ti si un Arc sau vinde X10-le daca nu vei fi multumit de el...Este un telefon bun,dar pe partea de Update sta cam prost . Un telefon cu asemenea dotari nu beneficiaza de un update oficial la Android 2.2 ?! Evident,daca nu te deranjeaza poti pune NEoficial chiar si 2.3
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
08 martie 2011, 09:32:19
mai bine e astepti pentru arc
cat despre rom-urile neoficiale nu sunt fullcompatibile
cel putin camera tot timpul face figuri
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
12 martie 2011, 08:38:57
salut nu vreau sa mai deschid alt topic dar intre xperia arc si iphone 4 ce sa aleg?acum am un iphone 3g dar nu ma mai tine bateria si vreau sa mil schimb Datimi si voi o parere thanks
In vin e puterea,in bere e sanatatea,in cognac e distinctia...(iar in apa sunt microbii!)
12 martie 2011, 09:16:48
poi sa o luam logic. iphone 4 are o graficca super. dar faza e ca la iphone trebuie sa te chinui cu decodatul una alta... plus ai nevoie de cartela microsim (mare dezavantaj , ma refer in cazul de ti se termina bateria si vrei sa suni pe cineva nu poti pune cartela in alt telefon) .
Plus ca parerea mea e ca androidul va deveni cel mai bun sistem de operare. se gasesc foarte multe aplicatii care sunt si pe iphone dar mai important e faptul ca se pot gasi aplictii gratis datorita aplicatiei applanet
Plus ca parerea mea e ca androidul va deveni cel mai bun sistem de operare. se gasesc foarte multe aplicatii care sunt si pe iphone dar mai important e faptul ca se pot gasi aplictii gratis datorita aplicatiei applanet
Înapoi la Trucuri și sfaturi
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.