Stiti cumva s-a lansat oficial froyo 2.2 pentru acest model in europa am auzit vorbindu-se ca este disponibil pentru Europa si vine cu voice search si street view!
Da asa este s-a lansat pentru Europa & America, la noi inca nu a ajuns, este doar flash-uit ceea ce lasa de dorit, parerile sunt pro si contra asa ca mai bine astepti ceva oficial-sigur prin Kies
Stiti cumva s-a lansat oficial froyo 2.2 pentru acest model in europa am auzit vorbindu-se ca este disponibil pentru Europa si vine cu voice search si street view!
Da asa este s-a lansat pentru Europa & America, la noi inca nu a ajuns, este doar flash-uit ceea ce lasa de dorit, parerile sunt pro si contra asa ca mai bine astepti ceva oficial-sigur prin Kies
Se tot anunta, multe alarme false , el merge bine si pe 2.1 dar cred ca 2.2 l-ar face mai "strong" pe segmentul lui de piata
am testat atat acest model cat si S7230E WAVE primul mi s-a parut in mode categoric peste al doilea, se simte diferenta si la timpul de raspuns si sensivitatea, i500 are o conexiune mai buna, dispune de o tehnologie comprimata si un pret avantajos
se mai aude ceva de 2.2 pana acum au fost doar zvonuri , neoficial am incercat si eu 2.2 dar e un pic cam fortat nu se misca asa bine, sper ca la o lansare oficiala si la noi sa nu fie astfel de probleme
pentru a marii autonomia bateriei va sugerez sa incercati Motafoca 2.0.9 final si sa tineti pe modul off 3Gul, GPS-ul, wi/fi atunci cand nu le folositi
Salut, am o problema la acest telefon. Am bagat unul din codurile "secrete" pentru android si i-am dat update la versiunea touchscreenului(sau softul acesteia). Nu mi-a gasit nici un update dar mi-a ramas dezactivat touchscreenul. Practic nu-mi mai merge... deloc. Am incercat schimbarea firmware-ului insa touchscreenul ramane dezactivat. Ce sa fac sa-si revina?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.