nu am urmarit toate paginile din acest topic.
am cautat multa vreme un player video mai bun decat tcpmp.
concluzia: tcpmp este un player outdated, versiunea cea mai noua un 0.81rc1 este defapt predecesorul coreplayerului 1.00 or smth.
eu personal folosesc coreplayer 1.04 *neaparat 1.04, 1.02 are probleme mari @ rezolutie si keymapping* care este urmasul tcpmp.
deci, dezvoltatorii softului tcpmp au ales sa "creeze" o aplicatie noua si sa scoata bani de pe asta. coreplayer are si un forum al naibii de bine inchegat.
ce spun eu aici: incercati coreplayer, tcpmp este muult prea outdated.
Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)
66 520 vizualizări
2 147 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
12 ianuarie 2007, 13:31:45
coreplayer este o versiune imbunatatita fata de tcmp . TCMP =ul de acum va inceta sa mai existe,acum va fi coreplayer. Coreplayer si TCMP sunt facute de acelasi firme .
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Windows CE
da dar mai e ceva core player e pe bani iar tcpmp e free
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 ianuarie 2007, 14:10:07
da dar coreplayeru ala nu are un amarat de "timeline" (adica sa arate cat din cat a playat) si mai are inca un view inutil, in consecinta butonul atasat lui softkey din dreapta cam inpractic (daca era doar playlist si modul 'default' era ok..
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
Windows CEEviL 12-01-2007 14:06:15
da dar mai e ceva core player e pe bani iar tcpmp e freeMW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
12 ianuarie 2007, 15:48:22
zice-ti`mi si mie un soft cu care sa pot face copy , cut , selectie ca textului care urmeaza a fi copiat aveam pana acuma vito copy and paste nu era el prea reusit dar acuma nu mai merge zice sa downloadez o noua versiune de pe pagina lor ca a expirat
am downloadat ultima versiune de pe pagina lor si nu merge imi zice aceeasi chestie
x bar-ul ma dispera merge numa cand are el chef ziceti un soft calumea pls
am downloadat ultima versiune de pe pagina lor si nu merge imi zice aceeasi chestie
x bar-ul ma dispera merge numa cand are el chef ziceti un soft calumea pls
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
vito copy paste dar si ala are buguri
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
sorry.
mea culpa.
ah. . . acum ca am luat telu a trebuit sa pun iar softul la loc. ce are xbar 3.2 de este deplasat? am schimbat si .ini ala
mea culpa. ah. . . acum ca am luat telu a trebuit sa pun iar softul la loc. ce are xbar 3.2 de este deplasat? am schimbat si .ini ala
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Liker
71 mesaje
din 29/11/2006
12 ianuarie 2007, 21:48:39 • actualizat 12 ianuarie 2007, 21:55:42 (1 ori)
How to do it:
1. Download and unpack release
2. Copy on Your PC exe files with games
3. Run GxQvgaPatcher.exe and select exe files (games) for patch. If it will be passible file will be patched (and make *.exe.bak)
4.Copy exe file with game into his directory on Smartphone.
5. In this same directory copy XG_scale.dll OR (only if XG_scale.dll don`t work) XG_qvgq.dll. U MUST RENAME IT in XG.dll (important).
This program need NETFRAMEWORK 2.O on PC and works in this games:
CellDoom (QVGA!)
My Little Tank
Super Miners
Worms World Party
Marble Worlds
MotoGear
More reads: http://www.yarossoft.net.ru/modules/files/showfile.php?lid=405
Really works on my SPVC600
am urcat aici.
merge :-" daca nu stiati datimi si mie setarile de la wap prin gprs pe prepay la orange fara wap unlimited please
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 ianuarie 2007, 22:27:59
adica face jocurile 176 x 220 sa mearga la 240 x 320 ?
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
15 ianuarie 2007, 00:20:11
Ice Age 2
E java la 240x320, merge pe C600 foarte bine, l-am testat eu, o mica atentionare totusi, nu intrati la Help ca va trebuie sa-l inchideti din task manager...
E java la 240x320, merge pe C600 foarte bine, l-am testat eu, o mica atentionare totusi, nu intrati la Help ca va trebuie sa-l inchideti din task manager...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 ianuarie 2007, 00:37:49
apropo de java ,ati mai reusit sa scapati de barita de jos si aia de sus cand rulati o aplicatie java? uf,tare as vrea sa scap de alea
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
15 ianuarie 2007, 01:16:56
n-am auzit nimic de chestia cu barele alea, daca a reusit cineva sau daca chiar se paote scapa de ele...
oricum, am mai gasit un joc java 240x320 care merge destul de bine pe C600, obisnuitele probleme cu ceva taste, dar in general se potrivesc...
Spyro The Legend
e cu un dragon care are de indeplinit niste misiuni, nu e cine stie ce joc dar e bun pt momentele in care esti plictisit complet si n-ai ce face...
oricum, am mai gasit un joc java 240x320 care merge destul de bine pe C600, obisnuitele probleme cu ceva taste, dar in general se potrivesc...
Spyro The Legend
e cu un dragon care are de indeplinit niste misiuni, nu e cine stie ce joc dar e bun pt momentele in care esti plictisit complet si n-ai ce face...
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.