Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cu ocazia asta aflai ca am vreo 112 aplicatii si teme instalate. :-) am avut rabdare sa le numar in lista. ps: FFR si BattleCake are cineva? :-)
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pentru toti frati mei ) care au c600 cool camera 1.14bfull puteti sa folositi c600 ca si camera web acum fara nici o restrictie, trebuie sa instalati appin telefon,din arhiva, sa suprascrieti fisierele din telefon,cu cele tot din arhiva succes;)
datorita faptului ca up.trei.ro nu mai merge,am pus cool camera aici e pus pe yourfilelink. P.S. Special pt @arhangel
ia 1.14b2 si inregistreaz-o. filmeaza cata memorie ai pe card.
Imi arata aplicatiile instalate, dar daca vreau sa dezinstalez nu merge. Spune ca programul s-a inlaturat cu succes, dar cand intru in el acesta functineaza ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
in legatura cu un post de mai devreme..PVPlayer poate rula clipuri si filme cu conditia ca: "Les vidéos doivent àªtre mise dans le répertoire 'My Documents" de la mémoire interne ou de la carte de stockage pour pouvoir àªtre consultées à partir du player." Adica, clipurile sa fie introduse in My Documents
cineva intreba de linux...se poate activa VMStorage si apoi comanda dmesg si se mount-eaza sda-ul, si il vede ca USB Mass Storage...acum ma uit sa vad si de o ActiveSync pentru linux, dar nu stiu daca se poate...daca are cineva vreo idee, astept sugestii
30 august 2006, 15:24:38 • actualizat 30 august 2006, 15:28:59 (1 ori)
aaaaa...mie mi-au aparut o gramada de mesaje...ca primite...si pare a avea legatura cu y.go?ce e aia? later edit:de fapt am vazut ca la mesaje s-a creat un folder nou pe nume yahoo......si imi trimite mailurile noi sub forma de sms?costa faza aia sau nu?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.