Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)
66 520 vizualizări
2 147 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii si jocuri pentru WM5.0 QVGA (SPV C600 aka HTC Tornado, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
deci lamuriti-ma si pe mine cu ceva,daca vreau sa extrag un cab din exe-ul de pe pc,ii dau install pe pc si cand apare pe ecranul tel sa instalez dau nu si a ramas cab-ul salvat in tel?cel putin asa fac cand downloadez cab de pe net,dau sa nu instaleze dupa ce l-am downloadat,fac o copie si abia dupa aia instalez,ca sa mai am cab-ul si ptr alta data in caz ca mai dau cate un reset la tel.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
isilo e pentru baze de date sau ce? e pentru .pdb si .prc
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CElucian 30-05-2006 10:51:54
deci lamuriti-ma si pe mine cu ceva,daca vreau sa extrag un cab din exe-ul de pe pc,ii dau install pe pc si cand apare pe ecranul tel sa instalez dau nu si a ramas cab-ul salvat in tel?cel putin asa fac cand downloadez cab de pe net,dau sa nu instaleze dupa ce l-am downloadat,fac o copie si abia dupa aia instalez,ca sa mai am cab-ul si ptr alta data in caz ca mai dau cate un reset la tel.
[img]http://www.fightersoft.ro/mts_user.gif[/img] [img]http://forum.clubford.ro/download/file.php?avatar=13069_1321567490.gif[/img]
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
SPV C500iully 30-05-2006 01:35:52
devil69 multumim pentru smart explorer , nu ai cumva si right menu ? 
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
Începător
34 mesaje
din 28/03/2006
30 mai 2006, 18:38:43
Cint 30-05-2006 10:55:31
isilo e pentru baze de date sau ce? e pentru .pdb si .prc好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
Aha. thx
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
Minuet Browser,a aparut un nou browser ptr tel,din cate am vazut e ptr smartphone dar curios e o app java.cica trebuie minim 512 SDRAM,1 MB recomandat.avand in vedere ca e o app java nu stiu cat de folositoare ne este noua,dat fiind modul de conectare a app java la internet.mai multe info gasiti pe handango sau cu google.
EDIT
XS Finance,am luat-o zilele astea,mi se pare superba,nu am apucat sa vad tot ce poate face,am dat un reset la tel si acum nu mai merge.ptr mai multe detalii si download http://www.xcitesoftware.com
EDIT
am luat si eu Skype.e buna de ceva,ca am inteles ca nu mergea pe smartphone.totusi vs care am luat-o e ptr smartphone si pe pagina skype pe langa WiFi si 3G am vazut ca scria ca merge si cu EDGE dar trebuie sa ai full internet etc.a incercat-o cineva?am intrat pe skype.com sa-mi fac cont si nu am reusit.
EDIT
XS Finance,am luat-o zilele astea,mi se pare superba,nu am apucat sa vad tot ce poate face,am dat un reset la tel si acum nu mai merge.ptr mai multe detalii si download http://www.xcitesoftware.com
EDIT
am luat si eu Skype.e buna de ceva,ca am inteles ca nu mergea pe smartphone.totusi vs care am luat-o e ptr smartphone si pe pagina skype pe langa WiFi si 3G am vazut ca scria ca merge si cu EDGE dar trebuie sa ai full internet etc.a incercat-o cineva?am intrat pe skype.com sa-mi fac cont si nu am reusit.
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
o chestie interesanta.
pana acum daca faceam download la o arhiva .zip imi spunea ceva de genul 'cannot find ...or it's files and atributes'. ei...... de azi a inceput sa deschida singur arhiva cu file manager-ul intrebandu-ma in ce folder vreau sa dezarhivez fisierul. aveti idee ce s-a intamplat?
pana acum daca faceam download la o arhiva .zip imi spunea ceva de genul 'cannot find ...or it's files and atributes'. ei...... de azi a inceput sa deschida singur arhiva cu file manager-ul intrebandu-ma in ce folder vreau sa dezarhivez fisierul. aveti idee ce s-a intamplat?
SGS FAN
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
alin indiferent daca zice 'asigurati-va ca toate bibliotecele bla bla..' sau daca se deschide automat File manager fisierul care il descarci il gasesti in Storage/App data/Volatile
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
stiu mai :-D. eu nu inteleg cum de a inceput sa deschida file managerul asa deodata. :-) stiam unde le salveaza.
SGS FAN
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
..si la mine se mai deschide cateodata file manager dupa download..dar rar
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
02 iunie 2006, 22:43:44
cam offtopic baieti.. mai bine ati fi postat pe topicu general Orange SPV C600. aci strict aplicatii si jocuri ca si asa e stufos topicu`
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
03 iunie 2006, 15:53:41 • actualizat 03 iunie 2006, 19:19:06 (1 ori)
a reusit cineva sa foloseasca orneta ftp sau ftp-ul dn total commander?eu le-am incercat pe amandoua si nu am reusit sa ma conectez la ftp-ul meu...cu setarile de internet...
am incercat sa joc si quake pe tel...am instalat cum zice..dar cand dau sa intru in joc imi apare ecranul alb...dar curios ca daca il butonez ceva aud sunete din joc..cum trage etc..oare de ce nu merge?ar fi fost super sa mearga..am vb cu cel ce a portat jocul ptr spv..e un roman dar nu mi-a putut da informatii..mi-a zis ca la cererea producatorului nu mai poate furniza nici un fel de informatii
am incercat sa joc si quake pe tel...am instalat cum zice..dar cand dau sa intru in joc imi apare ecranul alb...dar curios ca daca il butonez ceva aud sunete din joc..cum trage etc..oare de ce nu merge?ar fi fost super sa mearga..am vb cu cel ce a portat jocul ptr spv..e un roman dar nu mi-a putut da informatii..mi-a zis ca la cererea producatorului nu mai poate furniza nici un fel de informatii
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
03 iunie 2006, 20:50:52
crz asta l-ai incercat?
lucian .. uite aici un emulator MIDP2.0. Nu l-am incercat. Poate cu asta se poate folosi opera mini cu apn wap..
Citez:
IBM MIDP2.0, easy for running MIDP2.0 java apps such as WLIrc2 on your Smartphone (works on SPV C550)
Put the IVE-folder into \Storage Card\Program Filesand the MIDP-ANS link in your (Storage)\Windows\Start Menu\
Note: when installing midlets into this, you can use file:/// to load local JAD/JAR files.
You can get the latest from the IBM siteInstall it on your pc and copy the contents of.\IBM\WEME\runtimes\61\wm50-sp-arm-midp20\weme-wm50-sp-arm-midp20_6.1.0.20060317-111429.zipto your smartphone's storage card and create a shortcut to the Emulator.exe(sursa)
lucian .. uite aici un emulator MIDP2.0. Nu l-am incercat. Poate cu asta se poate folosi opera mini cu apn wap..
Citez:
Put the IVE-folder into \Storage Card\Program Filesand the MIDP-ANS link in your (Storage)\Windows\Start Menu\
Note: when installing midlets into this, you can use file:/// to load local JAD/JAR files.
You can get the latest from the IBM siteInstall it on your pc and copy the contents of.\IBM\WEME\runtimes\61\wm50-sp-arm-midp20\weme-wm50-sp-arm-midp20_6.1.0.20060317-111429.zipto your smartphone's storage card and create a shortcut to the Emulator.exe
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
O CHESTIE INTERESANTA PENTRU CEI CARE NU AU UN PROGRAM DE VIZUALIZAT DOCUMENTE. NU STIU DACA SE STIA SAU NU
eu am reusit sa downloadez referate arhivate de pe www.referat.ro. le-am dezarhivat cu Smart Explorer. Obtineti astfel un fisier cu extensia .doc care nu poate fi vizualizat cu telefonul. Tot cu Smart Explorer ii schimbati extensia in .txt (text) pur si simplu redenumind-ul . apoi cu Smart Explorer dai Open With (deschide cu ) si alegi Internet Explorer. (daca nu apare in lista adauga-l). e foarte simplu si practic. Vor aparea unele greseli din cauza diacriticilor dar se intelege.
PS: asta e un sfat bun pentru cei care au BACALAUREATUL . (asa ca mine:-D);-)
eu am reusit sa downloadez referate arhivate de pe www.referat.ro. le-am dezarhivat cu Smart Explorer. Obtineti astfel un fisier cu extensia .doc care nu poate fi vizualizat cu telefonul. Tot cu Smart Explorer ii schimbati extensia in .txt (text) pur si simplu redenumind-ul . apoi cu Smart Explorer dai Open With (deschide cu ) si alegi Internet Explorer. (daca nu apare in lista adauga-l). e foarte simplu si practic. Vor aparea unele greseli din cauza diacriticilor dar se intelege.
PS: asta e un sfat bun pentru cei care au BACALAUREATUL . (asa ca mine:-D);-)
SGS FAN
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.