06 august 2010, 13:18:43 • actualizat 06 august 2010, 13:21:29 (1 ori)
lenzexe 06-08-2010 11:25:37
o camera profesionala costa..dar macar sa foloseasca una la 1000 euro si tot e full hd (sunt si la 500 euro care filmeaza afara excelent) ..dar mi se par e penibil sa incadrezi o imagine in chenare ca sa nu se observe diferenta de rezolutie a materialului brut..insa e un inceput ..SI E CRIZA ACUM... ..History HD imi place mult ...si National Geographic hd ..sunt materiale fullhd filmate cu camere profesionale..prelucrare digitala etc
Camerele pe care le folosesc astia la reportaje depasesc 6000 de euro si filmeaza Full HD. Nicio televiziune nu va folosi o camera Full HD la 500 de euro.
nu am incercat, deocamdata am dolce, si se vede destul de bine pe tv normal, nu am tv full hd sau macar un lcd, e d'ala de pe vremea lu ceasca. Oricum nu ma uit eu la tv.
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
UrbanJohn eu sunt pe rds/rcs unde avem tv hd gratis pe 2 canale (tvr hd si utv hd) si pentru 10 lei mai avem inca 5 canale (protv hd, sport.ro hd, digisport hd, national geographic hd si wild hd) deocamdata cica ...totul functioneaza impecabil, evident e de preferat sa ai un tv full hd (nu conteaza ca e lcd, led, plasma diferenta dintre ele e doar de contrast)!
@kapitak specifica mah ca ai dat si 3 milioane sau cat pe tunerul dvb-c
nu am dat nimic pentru ca am un TV FULL HD ...si ca orice TV HD adevarat are incorporat tunerele digitale DVB-T si DVB-C incorporate (pe langa multe altele)!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.