e dragutzel telefonul, dar parca e cam lent... zau asa. desi are procesor la fel ca C600le meu totusi pare un pic mai rapid.
mie nu mi s-a parut asa lent.. fata de pda-ul meu (procesor la 624mhz e f. lent), dar per ansamblu merge acceptabil, atata timp cat nu deschizi multe aplicatii deodata..
...un singur lucru ma roade...cum se vad clipurile video cu tcpmp in mod fullscreen ...are el rez 320x240 dar dimensiunea unui pixel e mai mare decat la c600...este sesizabil
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Da. Pixelul e mai mare decat la c600. Dar vazut de la distanta normala de 30cm e insesizabil. Ca sa vezi full screen dai click in timpul filmului oriunde pe imagine si se roteste la 90grade mod fullscreen.
subtitrarea se vede ok. pana si pe c600 se vede bine, daramite pe m3000.
intrebarea ar fi daca merge pe wap. adica numai pe apn de wap. ce sdtari trebuie facute? ca eu m-am jucat pe acolo prin setari, am sters toate conexiunile cu apn internet' dar tot pe internet se conecteaza? a reusit cineva sa 'manareasca' setarile?
Start - Settings - Connections - connections - Add a new modem connection - General - nume setari: wap - Modem - New - Name connection: wap gprs - Select a modem: cellular line gprs ; apoi dai Next - Apn: wap - next - advanced la tcp/ip bifezi: Use server assigned ip address; la Servers bifezi: use server assigned address; - Finish Apoi din nou Start - Settings - Connections - Connections - Edit my proxy server bifezi la: This network connects to the internet si la: This network uses a proxy server to connect to the internet Proxy server: 062.217.247.252 - Advanced: doar la HTTP se pune: Server 062.217.247.252, - Port: 8799
21 aprilie 2006, 23:56:54 • actualizat 21 aprilie 2006, 23:59:43 (1 ori)
eric, vad ca tu l-ai stresat ceva, spune-mi si mie te rog frumos cam ce părere ți-a făcut. Cam câti lei merită cu adevărat? E mai rapid prin meniuri că c600? Cum se aud mp3-urile? Cam cât tine bateria? În cât timp pe încarcă? Cu ce accesorii vine? Cam atât deocamdată. Mulțumesc.
21 aprilie 2006, 23:59:51 • actualizat 22 aprilie 2006, 00:03:16 (2 ori)
nu inteleg de ce-l comparati cu c600. asta e un pda cu functiile unui telefon, nu telefon cu functii de pda cum e c600.
tocmai de asta c600 e smartphone, iar ,m3000-ul e pda-phone..
MagicaSTEAUA 21-04-2006 23:56:54
Cu ce accesorii vine?
eu am avut qtek 9100, care e acelasi aparat. venea in cutie cu: cd, cablu mini-usb, manual, cd, casti stereo, stylus de rezerva, incarcator. qtek-ul nu avea card deloc spv-ul are?
dacă citeai cu atenție, voiam să-mi fac o părere despre acest gadget si ceream o părere despre viteza prin meniuri prin comparație cu un telefon cunoscut de amândoi. De mine doar teoretic.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.