Am gasit majoritatea datelor intr-un backup mai vechi. Am pierdut practic 2 poze mai importante, muzica (era cu taguri, albumart etc) si ceva backups. O sa merg azi cu el in garantie... Sper sa il schimbe.
Blandu, poate ar trebui sa incerci si asta:
Alecs 21-02-2010 14:08:07
Sfatul meu e sa nu mai folositi formatter-ul din windows pentru carduri, pentru ca uneori pur si simplu nu merge si pentru ca acest formatter nu respecta in realitate toate standardele specifice cardurilor de memorie.
Eu am avut o problema mare cu cardul meu microSD Sandisk de 8 GB ( dupa un hard reset s-a corupt in asa stil incat am pierdut tot de pe el si nu mai functiona nici in telefon, nici in pc nu il mai puteam accesa). Dupa ce am incercat zeci de softuri am gasit SOLUTIA.
Prima data se foloseste programul HP USB FW Master si se incearca formatarea cardului in NTFS, avand in vedere ca un card corupt refuza de regula sa se mai formateze la pc in fat/fat32.
Apoi folositi programul Panasonic SD Formatter pentru a formata din nou cardul, de data aceasta in FAT32. Acest program este printre putinele care respecta in totalitate specificul arhitecturii cardurilor de memorie si recurge la o formatare special dedicata acestora. Eu in aceasta modalitate mi-am recuperat cardul dupa zile intregi de incercari si cautari pe net a unei solutii, cu putine sperante avand in vedere ca pc-ul refuza sa il formateze (imi dadea mereu o eroare- Windows was unable to complete the format). Nu stiu insa ce sa zic despre formatarea cardurilor parolate, incercati totusi cele doua programe ( mai jos aveti link de download cu o arhiva care le contine pe ambele).
Pai problema e ca nu il mai recunostea nimic... nici telefon nici pc nici prin adaptor si nici prin hub. Murise complet. Daca il recunostea hardware il reparam eu dar nu mai dadea niciun semn. Asta e... astept sa ma sune cei de la emag sa ma duc sa ridic cardul inlocuit.
Pai problema e ca nu il mai recunostea nimic... nici telefon nici pc nici prin adaptor si nici prin hub. Murise complet. Daca il recunostea hardware il reparam eu dar nu mai dadea niciun semn. Asta e... astept sa ma sune cei de la emag sa ma duc sa ridic cardul inlocuit.
Daca se incalzeste cardul tare cand il pui in telefon sau cititor e semn de defect hard si atunci nu mai poti recupera nimic din el...din nefericire!
M-am resemnat deja. E la emag. Astept sa ma sune sa il schimb. Un sfat: nu mai mutati aplicatiile pe sd. Eu credeam ca le muta in cealalta partitie a telefonului dar de fapt le muta pe cardul extern. Cel mai bine e sa mutati toate programele de pe sd in memoria telefonului. O sa miste mai bine, o sa consume mai putina baterie si o sa se diminueze riscul de corupere a cardului. Sunt aplicatii care se instaleaza default pe cardul extern dar pot fi mutate. Am facut mare greseala cand am mutat toate aplicatiile pe sd card. Cred ca e principala cauza ce a dus la distrugerea cardului. Btw, vreo veste despre un update oficial la 2.3 pt galaxy?
Vreau sa zic vis a vis de Desire ca l-am tinut cateva luni bune de zile...este adevarat ca mi-a mancat cativa nervi pana i-am rezolvat o problema de soft(restartari repetate care au fost remediate cu o rescriere de boot si nu cu schimbarea placii de baza)apoi a fost cel mai complet telefon avut de mine pana atunci avand in vedere ca mai avusesem tg01 apoi hd2 si iphone 3gs. Acum sunt mutumit de al meu Sgs care isi face binisor treaba..la jocuri este foarte bun dar ca viteza este sub Desire.Oricum astept sa vad ce mai apare si as vrea sa il schimb intr-o luna doua.
23 ianuarie 2011, 22:39:49 • actualizat 23 ianuarie 2011, 22:48:12 (2 ori)
Eu cred ca te cam grabesti.In 2 luni poate ca va aparea dual core in multe telefoane dar uiti ceva.Degeaba vei avea dual core pt ca developerii se vor misca greu si nu vor iesi instantaneu jocurile.Vei avea un telefon foarte dotat dar care se va si invechi in primele luni aiurea pentru ca nu vei avea ce jocuri extraordinare sa pui pe el.In fond Android la jocuri 3d are mari lacune.Jocurile care vor veni in urmatoarele 6 luni de zile vor merge fara probleme si pe sgs avand in vedere ce video,procesor are si faptul ca este in atentia developerilor.Cand va iesi din atentia developerilor o sa fie nasol.Eu o sa-l dau poate peste vreo 6 -7 luni cand se va sparge bariera de 8 gb memorie interna,va fi hdmi in mai toate telefoanele si voi avea ce sa pun pe el pt valoarea lui.Sgs dupa parerea mea nu e de dat momentan si nici in viitorul apropiat.Sa mai pun la socoteala ca sgs e un telefon destul de reusit ca parte de hard in sensul ca aproape tot din ele mai putin carcasa este de nota 9.50?Nu probleme in convorbiri,touch,display,difuzoare,baterie senzori etc
La inceput dual core va fi asa... mai mult ca nume. Consuma foarte mult si performantele nu cresc prportional cu consumul. Tehnologia la acumulatori nu s-a mai schimbat de ani buni. Trebuie sa para ceva nou si poate atunci o sa merite. Din cate am inteles, primul dual-core e limitat la 550mhz per core ca sa nu consume foarte mult. Asta inseamna 100mhz mai mult decat cele de 1ghz monocore. Totusi, aplicatiile trebuiesc scrise diferit ca sa se poata intinde pe toata plaja unui dulacore. Altfel o aplicatie va beneficia decat de un core. O sa fie o treaba in multitasking dar se va simti nasol in aplicatiile ce au nevoie de mai mult procesor. Deci procesorul de 1ghz dualcore nu e de un ghz ci de 500mhz. Ce nu imi place la galaxy s este galma aia de pe spatele carcasei - nu pot folosi o aplicatie gen boloboc cu 100% acuratete - , faptul ca e din plastic, camera care este un pic iesita in relief - se poate zgaria usor gemuletul de protectie - , speker-ul carese obtureaza prea usor daca il asezi pe spate pe o suprafata mai moale... de fapt cam, pe orice suprafata si as fi preferat o forma cu linii mai drepte - ceva gen iphone dar fara sticla pe spate si fara sa fie iesita in relief. Sa arate cat mai compact si robust. Partea cu hdmi nu stiu cat ma deranjeaza. Nu prea ma vad filmand cu telefonul pe strada si apoi sa vin sa imi strang prietenii si rudele si sa ne uitam impreuna la ce am filmat eu. Nu m-ar deranja sa fie dar nu cred ca l-as folosi prea des. Ar fi bine sa fie si o camera mai buna. Nu ma refer la rezolutie ci la calitate. Un 1080p la filmare ar fi super si poate mai multe fps (60fps) dar sa fie si cu un shuter speed mai ridicat. Astea de pe urma conteaza mai putin... Ce conteaza mai mult este performanta si designul. Procesor mai bun, chipset grafic mai bun, ecran mai bun, senzori mai precisi, baterie mai buna capacitate de stocare mai mare o forma mai compacta cu linii drepte si colturi rotunjite. Asta astept de la un alt eventual telefon.
24 ianuarie 2011, 00:32:43 • actualizat 24 ianuarie 2011, 00:47:09 (2 ori)
Nu stiu cat de limitate vor fi in viitorul apropiat din moment ce display ul consuma 75 la suta din baterie.Cert e ca desi optimus 2x desi a rupt quadrant in 2 nu pare a avea in teste browser etc viteza dubla.Si eu cted ca e limitat.Se cam bate cu galaxy chiar si in testul ala pus de mine pe aici.Pe mine chiar ma intereseaza hdmi pt ca ma uit la filme divx luate direct pe tel cu torenti.Nu m-ar deranja sa ma uit la filme 1080 pe tv cum am vazut in clip pe youtube film 1080 pe hdmi.Era lacrima cu optimus.
Eu am conectat pe sgs o tastatura cu btt si un mouse cu btt in acelasi timp.Iti dai seama ce se intampla daca sunt conectate pe un tel cu proc la 2 gh cu iesire pe orice tv.
24 ianuarie 2011, 04:06:51 • actualizat 24 ianuarie 2011, 10:12:08 (1 ori)
Mi se pare ca incerci sa iti scoti paiul din ochi cu parul (nu stiu daca exista expresia dar ai inteles tu). Pentru ce naiba sa ma chinuiesc sa folosesc telefonul pe post de media player pe un lcd? De ce as downloada filme full hd cu telefonul? De ce sa ma chinuiesc in halul asta cand exista solutii mult mai ok si mai normale? Sunt televizoare samsung la care te conectezi wi-fi cu telefonul si poti reda content la 1080p daca vrei neaparat. Totusi nu vad utilitatea. Nu vad de as alege sa imi vad filmele prin intermediul telefonului in locul unui PC sau unui media player. Niciodata, absolut niciodata si sub nicio circumstanta nu va rula mai bine un film hd pe un telefon decat pe un pc sau altceva mai mare sau dedicat. Chiar daca vor pune quad core pe telefoane pe pc-uri vor fi 16-core si rezolutii mai mari decat imax. Pana la urma e un device dedicat pentru anumite taskuri. Interesul e sa le indeplineasca pe alea perfect nu sa faca mai multe incomplet si o parte din ele sa fie inutile. Chiar nu ma vad descarcand un film de 4 sau 8 gb pe telefon (mult mai incet decat pe pc sau laptop pentru ca sunt wi-fi si in plus viteza de scriere este mai mica deci in loc sa il iau cu 10-11MB/s il iau cu 1-2MB/s) si apoi sa scot cabluletul meu hdmi pentru a conecta telefonul high-end cu lcd-ul high res si sa ma intind in pat pentru a savura noul blockbuster. Sa fim seriosi! Un telefon de 500 de euro (cel putin), o plasma de 1000 de euro si... un cablu hdmi?? De ce nu un mediaplayer cu hdd de cateva sute? Si totul o sa mearga rapid si fin. Nu stiu... chiar nu sunt fan al complicatiilor astea inutile. In final realizezi ca nu merita osteneala.
24 ianuarie 2011, 12:17:48 • actualizat 24 ianuarie 2011, 12:31:16 (2 ori)
Nici pc-ul nu a fost facut initial pt a reda filme hd ci pt a face niste calcule matematice simple de adunare si scadere si cu toate astea f multa lume azi se uita la filme hd de pe pc.Ce te face sa crezi ca daca un telefon va avea hdmi multi nu se vor uita la filme?Intr-un an maxim telefoanele vor reda 1080 fara probleme si vor lua acele filme fara probleme.Eu am card de 16 gb si am in permanenta pe el cel putin 10 filme.Cand il bag la incarcat intru pe filelist si ii dau de munca in timpul in care se incarca.Poate este si gresala mea...Nu am spus ca ma uit la mine acasa ci la prietena mea din cand in cand.Cand ma plictisesc pun un film.Nu ma pot cara su tv-ul meu lg care stie sa citeasca divX si altele si nici cu un sistem media cu hdd integrat etc pt ca este mult prea mare.Am hdd portabil dar nici cu ala nu ma car dupa mine (il tin de 2 ani pe sifonier si l-am folosit doar de cateva ori).E mare diferenta intre un tv, un sistem media player si un telefon.Marea diferenta este portabilitatea.Am laptop dar nici cu el nu ma car dupa mine.Ea are laptop dar pana aleg un film,pana il iau,mi se ia de film.Sistemul media poate fi folosit doar acasa si chiar ma gandeam sa achizitionez unul pt ca am un sistem audio Logitech Z5500 care nu e bagat in priza de un an.Dc?Necesita timp pana il conectez la laptop si fac setari etc si mi se ia de film.
bine zici....eu am cont pe vplay.ro si ne uitam la cate un episod dintr-un un serial direct de pe site fara sa downloadez. am un cablu de 10 lei la ea acasa si conectez sgs la un tv cu tub imens...din acest motiv o sa schimb si eu cu un aparat care sa aiba hdmi la 1080p. gingerbread a aparut pe kies sau ce ii update-ul? stie cineva ?
Ceva de navigatie offline pentru grecia are careva?imi trebuie harta pentru atena-pireu cam asa, gasesc? Sau un dictionar roman grec sau englez grec dar tot offline!
29 ianuarie 2011, 02:10:41 • actualizat 29 ianuarie 2011, 02:11:33 (1 ori)
Geopsi 28-01-2011 09:45:27
Ceva de navigatie offline pentru grecia are careva?imi trebuie harta pentru atena-pireu cam asa, gasesc? Sau un dictionar roman grec sau englez grec dar tot offline!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.