la ora 10 lumea e la strand. o sa fie cald rau azi
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
40 grade la umbra acum 5 min in crangasi #/file.php?id=184241
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
23 iunie 2008, 18:21:35 • actualizat 23 iunie 2008, 18:27:19 (2 ori)
la mine termometru care il am la geam imi arar utin peste 50 grade )bine ca sta in soare dar totusi ....numai pun in autobuz cand am venit de la servici ..calatorii aratau de parca erau niste gaini de alea care adorm in picioare e jale ce e in autobuze ....aer conditionat.....noroc de ferestre deschise Acum dupa Yahoo in bacau sunt doar 31 de grade dar cred ca la umbra....norocu meu e ca stau la parter si e racoare sunt vreo 18-19 grade...fata de la vecini de sus care fac sauna.....am faost pe la unu care sta la etaj 3 am transpirat in 3 minute .... eu nu stiu cum stau oameni astia in inabuseala asta.....eu cred ca afecteaza foarte mult la inima sa stai intr-o atmofera de asta.....pur si simplu nu poti sa respiri......pot sa spun ca am noroc ca stau la parter....si am pereti la nord.....si sud.....laa mine bate soarele doar intre orele 11-15 ....asta doar in spate blocului.....ca in fata blocului..de cand ma stiu nu a batut niciioodata )
24 iunie 2008, 14:13:17 • actualizat 24 iunie 2008, 14:49:58 (1 ori)
prin nordul tarii ploua bine bine de tot...ploaie din aceea de 2-3 ore sau mai mult...si e o racoareeee ...care 37 grade in toata tara dar de s-ar opri sa pot merge si eu la o terasa mai pe seara
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.