Am un Omnia i900 luat de putin timp si am cateva nelamuriri legate atat de dispozitiv cat si despre winmo 6.1.
Sunt sigur ca mai multi au avut aceste intrebari si fie au gasit raspuns (si le-as fi recunoscator sa posteze raspunsurile), fie si ei cauta in continuare.
1. Unde pot vedea statisticile legate de telefon (transmisii/apeluri)? Ma refer la kb primiti/trimisi, prin wifi, prin BT, ActiveSync, 3G, HSDPA etc; timpul apelurilor primite/trimise, sms/email/mms, poze facute....Exista vreo aplicatie care sa stranga sau sa citeasca din dispozitiv statisticile astea?
2. Tot legat de statistici, pe iphone exista o aplicatie care masoara timpul vorbit, de stand-by, de wifi, de 3G etc de la o reincarcare a telefonului la alta. Pt wm 6.1 nu exista o aplicatie echivalenta?
Si o alta intrebare, legata mai mult de interfata wm:
Se pot redimensiona taskbar-urile si iconitele din wm 6.1, astfel incat sa fie cat mai subtiri (gen iphone, care include numele operatorului, semnal gsm, 3G, ceasul, status baterie etc). Cu un firmware modificat se poate face asa ceva? Sau tastaturile virtuale, pot fi micsorate (este un chin sa dai reply la sms-uri, sa le citesti etc). Nu vreau sa am aspect de iphone pe omnia, doar sa castig niste spatiu pretios

Stiu ca multi vor zice "de ce nu-ti iei iphone", dar nu despre asta as vrea sa fie thread-ul.
Multumesc anticipat celor ce-si vor da din timpul lor sa raspunda aici
Symbian
NOKIA SUX
PC RULZ