Salutare tuturor! Poate cineva sa-mi spuna cat ar trebui sa platesc la vama postala la cumpararea unui produs in valoare de aproximativ 150$ comandat din S.U.A ? Multumesc.
Salut ca să știi un răspuns sigur intră pe siteul lor și sună-i . Au și o linie verde parcă. Plătești sigur 20% tva plus câteodată alte taxe în funcție de natura produsului
Daca valoarea declarata pe colet e 150$, cred ca platesti cam 20-30$. Daca vorbesti cu cineva sa ti-l trimita ca gift sau returnare garantie nu platesti nimic
La aparate medicale știu că nu există alte taxe. Deci plătești doar 30 de dolari. Punisher ai reușit așa? Da te rog detalii ce anume ai primit scăpand de taxe
Hy! Daca vreau sa-mi trimit laptopul in Ungaria de exemplu, se poate fara taxe vamale? Este vreo lege in privinta PC urilor? Adica pasaport? Parca era asa ceva mai demult.
da este ... orice depaseste 40 de euro tre` sa platesti , sunt mai multe metode dupa care se calculeaza , poate fi 19 % (TVA-ul) , au ei un catalog (se gaseste ceva si online) unde pt fiecae categorie de produse exista anumite taxe si acize , acuma nu mai stiu sigur era o lege ... iar in cazul coletelor din UE parca sunt alte reglemantari ... dar nu stiu exact sa iti zic ... vezi ce zice google.
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
am intrebat de pasaport de insotire,fiindca acest laptop ce as trimite a fost cumparat folosit,si mai am un laptop Acer cumparat din magazi ,si acela are documente de insotire "pasaport"
As vrea sa-mi fac o comanda de pe ebay US (2-3 produse in valoare de maxim 20 $). Cam in cat timp ar ajunge coletul (asta daca ati mai comandat de pe ebay US) si ce suma imi ia posta romana in plus? Ori daca aveti un link la dispozitie v-as fi recunoscator.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.