Am cumparat de aici http://www.gsmnet.ro/cabluri-de-date/cablu-audio-video-samsung-i900-omnia-original--11024 cablul audio-video pentru Omnia dar nu merge imaginea, sonorul merge! Am incercat pe 3 televizoare si tot la fel face! Este posibil sa fie Omnia de vina sau ROM-ul: DXHL2/DZHL2 ?
Multumesc!
Cablu audio-video pentru TV - nu merge imaginea!
675 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Cablu audio-video pentru TV - nu merge imaginea!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
52 mesaje
din 06/01/2009
27 decembrie 2009, 07:08:44
Samsung Omnia i900, Samsung Galaxy S2
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
Symbian
S-ar putea ca problema să apară datorită cablului cumpărat.
Am încercat și eu să conectez un Nokia N82 la televizor cu cablul audio-video de la o cameră video și nu mergea deși dacă conectam camera (cu același cablu) mergea perfect. Imaginea nu se vedea deloc, era foarte distorsionată. Însă cu cablul audio-video din cutia telefonului, imaginea este redată perfect.
Am încercat și eu să conectez un Nokia N82 la televizor cu cablul audio-video de la o cameră video și nu mergea deși dacă conectam camera (cu același cablu) mergea perfect. Imaginea nu se vedea deloc, era foarte distorsionată. Însă cu cablul audio-video din cutia telefonului, imaginea este redată perfect.
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Symbian
Eu am 2 cabluri AV: cel original si unul luat cu 9RON.
Ambele merg bine. 
Poate ce ai luat tu nu e original si ar fi trebuit sa mai aiba un circuit/ceva. La N95 nu mai e nimic.
PS: Vezi ca ar trebui sa ai si niste setari. Te-ai uitat la ce e pe acolo?
Ambele merg bine. 
Poate ce ai luat tu nu e original si ar fi trebuit sa mai aiba un circuit/ceva. La N95 nu mai e nimic.
PS: Vezi ca ar trebui sa ai si niste setari. Te-ai uitat la ce e pe acolo?
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
28 decembrie 2009, 01:19:58
Pai voi ati primit cablu original sau cum ca nu inteleg ? era inclus in cutie ? eu am platit separat 59 de euro cablu !
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
Înapoi la Samsung Omnia
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.