DSF,cred ca am gasit o metoda sa facem Opera Mini 5 sa mearga cu wap...Si anume , faci un APN internet,intri,instalezi opera cum trebuie,apoi din setari default v-a fi socket,treci pe HTTP,apoi stergi APN-ul internet,si vezi daca merge cu wap...Eu nu mai am deloc credit pe telefon,ca as fi incercat.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
14 iulie 2010, 17:32:49 • actualizat 16 iulie 2010, 10:27:43 (3 ori)
Am gasit un joc interesant care mie mi-a placut mult
Shoot U! (LITE) Hand-drawing style physics game. All you need to do is shooting the little guy to hit the star, simple? We’ll see who is on the global ranking board.
UPDATE New feature! Put your friends (or your enemies) face on a ragdoll by importing images from your SD card. Force close fixed.
Un widget interesant este "Extended Controls" Practic este un inlocuitor al Power Control Widget de la android doar ca are muult mai multe optiuni(una si cea mai importanta din pct meu de vedere ar fi Data toggle On/Off pentru a economisi din traficul facut si baterie) Aplicatia este cu plata pe marketplace(0.8 euro) dar o gasiti pe net de downloadat (just Google it)
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
@DSF Mersi, Docs to Go e foarte bun, insa tot nu-mi citeste .rtf... Advanced Lie Detector - Metoda e pe bune... Andrometer - Aplicatie pentru masurat distante pe baza de triangulatie AndroZip - Arhivator/dezarhivator Astro - Filemanager Barcode Scanner - Scaneaza, creeaza, etc Better keyboard - Tastatura faina Camera 360 - Efecte, setari, ColorNote - Notite/To-do list Compass - busola ConvertPad - Pentru transformari din diferite unitati de masura Digital Clock - Un ceas misto, de folosit noaptea... Droid Wall - Firewall EarthQuake - Anunta de fiecare data cand are loc un cutremur... EcoCharger - Te anunta cand e bateria incarcata Facebook - Duoh... FeedSquares - Google Reader client Layar - Augumented Reality mAnalythics - Google Analythics direct pe telefon Metal Detector - Detector de metale MorseCoder - Transforma textul in cod morse MySetings - Acces rapid la luminozitate, gps, accelerometru, retele, wifi, etc Phonebook 2.0 - Agenda Picasa Tool - Upload, view, etc Quick Uninstaller - Dezinstalare aplicatii SlideMe - Alta aplicatie gen Market Signal Radar - Arata unde e pozitionata celula GSM la care e conectat telefonul. Skyfire - Merge Youtube cu el. SMS Backup - Salveaza mesajele sms pe card. Twidgit - Widget pentru Twitter
am pus si eu mana,pt prima oara,pe un android,orange boston si as vrea sa-i schimb fata pt ca cea de la orange e de groaza.ce ar trebui sa fac?am vazut pe youtube ca ar exista spb mobile shell pt android,are cineva asa ceva?
@catalinj Stai ca n-am inteles, tu vrei sa-i schimbi carcasa sau interfata (home screenu?) @Phenomenon Se inregistreaza convorbirea unei persoane si in functie de stilul de a vorbi al persoanei se calculeaza nivelul de stres al persoanei afaland astfel cand minte si nu. @BPM, contactele exact cum a zis Gherea, eu asa am facut prima data, vezi daca reusesti cu un alt format de phonebook, trebuie sa mearga...csv sau nu mai stiu.. @Chester Ce versiune ai? 1.6 sau 2.1? Pe 1.6 e cam jale tastaura default. Ceva bun si frumos e Best Keyboard (e cu plata dar cred ca te descurci)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.