Si merita sa risti cu HBO ? Eu 4 luni l-am avut oficial si platit, dar m-a uitat o singura data, unde sa mai pun ca de cand am net nu ma mai uit decat de 2 ori pe luna la tv, la mine in camera nici nu am mai cositorit mufa la tv, daca ar fii dupa mine as renunta total la cablu, deci chiar nu am nevoie de HBO.
http://djgsm.info new wap chat portal [img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
Cine sa ma prinda Au facut controale dupa controale si degeaba!Am decodor de cand s-a bagat HBO.Eu deocamdata nu am pc cu net...Si ma multumesc cu hbo...
HBO nu mai e cea fost,acum cativa ani toata lumea era inebunita dupa HBO, nu stiau cum sa faca sa se uite pe HBO,vorbeau intr-una de HBO parca erau nebuni dar acum rar cand mai aud pe cineva vorbind de HBO.A fost un val care a trecut.
14 octombrie 2005, 14:26:42 • actualizat 14 octombrie 2005, 14:29:13 (1 ori)
Mie imi plac in primul rand posturile de muzica > UTV, Mtv & VH1. > Discovery cu emisiunea Myth Busters > Animal Planet > Prima TV - Cronica Carcotasilor > PRO TV - Stirile ora 19:00 > Antena 1 - Animat planet > MTV - Pimp my ride > National TV - Miezul Problemei > OTV - DDD > TV SPORT > Eurosport -> a inceput (cam demult ce-i drept) Preston GP *snooker*
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
@bunelu:cine crezi ca va castiga GP de la Preston?Eu sper ca ronnie o'sullivan(nu cred ca am scris bine)!E favoritul meu!Si joaca azi!
M!rce@ si eu tin cu O' Sullivan dar, pariez pe Higgins.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
SNOOKER: Nu uitati: ora 22:00 a doua sesiune din finala Ronie O'Sullivan vs John Higgins pentru Grand Prix-ul din Preston. R. O'Sullivan va face istorie!
Uitati-va acum la Miezul Problemei pe National Tv .. Urmeaza imagini socante cu pregatirea sotilor Ceausescu ptr inmormantare. Enjoy!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.