25 august 2011, 18:34:10 • actualizat 25 august 2011, 21:20:20 (1 ori)
imi merge instalat helloOX v2.03 dar ramane blocat la Unpacking file... am incercat sa urmez pasii prezentati de lucian in primul post..dar mie nu`mi apar acele fisiere/fldere de care pomeneste el in tel..any ideea? Oricum ms mult aligator semnaturi
26 august 2011, 10:01:39 • actualizat 26 august 2011, 10:02:44 (1 ori)
Salut, As dori si eu un cert si key pentru nokia e5, IMEI- 352023040734879 ! Tot am cautat pe diverse site-uri si tot nu am gasit pe opna.cn si pe altele(din cate am inteles nu mai merg). Multumesc anticipat!
imi merge instalat helloOX v2.03 dar ramane blocat la Unpacking file... am incercat sa urmez pasii prezentati de lucian in primul post..dar mie nu`mi apar acele fisiere/fldere de care pomeneste el in tel..any ideea? Oricum ms mult aligator semnaturi
vezi ca la seria E sunt probleme daca ai ultima varianta te soft....ai doua variante , te intorci la prima varianta de soft sau semnezi aplicatiile pe care le vrei instalate ca o sa mearga , nui neaparat nevoie sa hacuesti telefonu....de semnat aplicatii semnezi cu genialisis si le instalezi fara probleme..ai inteles ?
mersi foarte mult pt cert si key!! a mers sa instalez helloox2 2.11 dar dupa ce zice la final your phone is hacked now, incerc sa instalez o aplicatie dar iar imi zice certificate error! (
28 august 2011, 16:32:56 • actualizat 28 august 2011, 16:34:36 (1 ori)
eddie86,uitate bine in folderul APLICATII s-au unde se instaleaza la tine orice aplicatie si daca nu este formateaza telf si apoi instaleaza din nou HelloOX-ul in memoria telf,nu pe card(asta daca te intreaba unde vrei sa-l instalezi)si vezi apoi daca ai acel Rompacher
29 august 2011, 11:05:20 • actualizat 29 august 2011, 11:13:49 (1 ori)
[/quote] vezi ca la seria E sunt probleme daca ai ultima varianta te soft....ai doua variante , te intorci la prima varianta de soft sau semnezi aplicatiile pe care le vrei instalate ca o sa mearga , nui neaparat nevoie sa hacuesti telefonu....de semnat aplicatii semnezi cu genialisis si le instalezi fara probleme..ai inteles ? [/quote]
cred ca nu se mai pot semna aplicatii cu genialsis decat daca ai cont pe jaspp.net ...si din cate am vazut nu se mai pot face conturi si degeaba adaug eu .cer si .key manual , cand incerc sa instalez imi zice Error.Constrained by the certificate ..ceva de genu...nu vreau sa incerc sa pun o varianta mai veche de soft ca nu vreau sa stric telu oricum multumesc
29 august 2011, 17:50:41 • actualizat 29 august 2011, 18:00:13 (5 ori)
nu stiu ce zici tu dar daca nu poti hacui un symbian nu e grav daca ai key si certificat pentru telu tau poti semna o aplicatie cu genialisis, dupa care o instalezi "aplicatia semnata cu genialisis si certificatu si key" in symbianu tau . merg cam toate aplicatiile mai putin de exe kaspersky. uite geniali sis aici. dai la inport si inporti certificatu si apoi key, dupa care dai la certificare sis inporti aplicatia si dai clik sa o semnezi , asta e tot apoi o ei si o instalezi fara probleme. clar. incearca. http://www.ziddu.com/download/4231735/GenialSIS.rar.html ia genialisis
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.