Configurare router wireless

13 254 vizualizări
80 răspunsuri
autor subiect #1
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
19 iunie 2009, 12:37:48
Va rog frumos,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru.Mi-am luat un router SMC SMCWBR14-G2.Totul ok,l-am alimentat,am bagat cablul de la internet in portul WAN,apoi am bagat alt cablu din placa de retea a pc-ului intr-unul din portule LAN,ale routerului.Am configurat routerul pentru ip static,dar aici este problema.Imi apare Connected,dar nu pot accesa nici o pagina in afara de cea a routerului (192.xx.xx.xx).Am dat un search dupa wifi de pe laptop,si mi-a gasit routerul,semnal Excellent,dar nu se conecteaza.Imi ramane la Assigning network adress.Ce pot face sa fac routerul functional va rog ? :(
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Publicitate
Publicitate
#2
Punisher
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
19 iunie 2009, 14:18:16
Ce internet ai? Nu merge nici prin portul ethernet?
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
autor subiect #3
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
19 iunie 2009, 16:06:51
Stardesign,o firma de cartier,au viteze bune,si nu au restrictii puse :(
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
#4
ratti
MW Addicted
892 mesaje
din 12/09/2007
Windows CE
19 iunie 2009, 17:22:21
lasa routerul vreo 5 minute fara curent si incearca dupa (am patit si eu ceva asemanator si asta a fost solutia)
____________[img]http://img509.imageshack.us/img509/552/0d98332.jpg[/img]__
#5
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
19 iunie 2009, 18:00:19
pai trebuie configurata si conexiunea la internet,la calculator cum aveai conexinea?pppoe sau static ip
autor subiect #6
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
SonyEricssonK810i
20 iunie 2009, 12:25:37
Am static ip,nu merge solutia ta,ratti :(
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
#7
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
20 iunie 2009, 13:26:30
trebuie sa stii ip-ul pe care ti lau pus la conectare (sau poate inca il mai ai in configurarea placii de retea)si il pui la router.daca e sa nu mearga nici asta s-ar putea ca cei de la provider sa aiba activata filtrarea dupa mac,atunci va trebui sa clonezi mac-ul placii de retea de la calc,si mac-ul de la calc sa il schimbi cu alt mac
autor subiect #8
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
20 iunie 2009, 14:32:25
Am sunat la provider,si au avut o restrictie pusa.Mi-au scos-o imediat,si acuma bag cablul de la net in port WAN din router,apoi din router de la port LAN bag celalt capat al cablului in PC.Merge internetul pe (,) pc,dar pe laptop nu vrea nici de al naibii.Imi ramane la "Acquiring network adress".
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
#9
AlbAlbastru
MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
20 iunie 2009, 14:52:24
Activeaza DHCP-ul la modulul wireless pe pagina routerului.
[img]http://i27.tinypic.com/2yy4ikw.jpg[/img][img]http://fc09.deviantart.com/fs29/f/2008/050/0/6/Tonberry_by_CookiemagiK.gif[/img]
autor subiect #10
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
20 iunie 2009, 16:53:31
Pai este activat.Dar tot nu vrea :(
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
autor subiect #11
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
20 iunie 2009, 19:13:58
Am rezolvat problema,facand o revenire la setarile din fabrica ale routeruui,apoi am facut setarile din nou,multumesc celor care au incercat sa ma ajute :)
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
#12
scorpy0n
MW Addicted
1776 mesaje
din 01/09/2005
17 noiembrie 2009, 17:23:01 • actualizat 17 noiembrie 2009, 17:24:46 (1 ori)
am si eu un router wireless Belkin F5D7230qt4 si am o problema cu el. Daca deschid torrentul dupa aproximativ 10 sec imi cade netul. si nu ma mai pot conecta deloc fara un restart la router. in rest nu am probleme cu el, oare care o fi baiu, o fi ceva din setari?
am net de la rds
#13
NFS
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
SonyEricssonM600i
17 noiembrie 2009, 17:41:16
exact aceeai problema o are si un prieten care are net de la rds in bucuresti, numai ca el nu are router, ii pica mereu cand vrea sa descarce ceva, de pe odc sau torrent, in rest n-are probleme cu navigatul sau cand joaca cs.
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
#14
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
18 noiembrie 2009, 05:28:36
E modificarea aia in registru legată de conexiuni internet simultane. Trebuie să le crești de la 10 la 100 . Caută pe google tweakul
Publicitate
Publicitate
#15
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
11 ianuarie 2010, 14:17:02
cum naiba fac si eu setarile la un rooter hawei hg520s sa pot creea server de cs??  :D
Înapoi la Rețelistică
Topicuri similare
alexsoby
acum 11 ani
4
4 113 vizualizări
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
cumpi logo
Publicitate 158x70
Inițiator acum 10 ani
PhenNnom
MW Moderator
Ultimul acum 6 ani
Cataljn
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 26% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 130 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.019⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!