Am dat un search pe forum si nu am gasit nimic despre iCloud. Am inteles ca se vrea un PC prin browser, pentru cei care nu au PC. Desi eu tot cred ca le trebuie un PC Permite stocare si redare de diferite fisiere, punand la dispozitie parca vreo 3GB.
Ce parere aveti? Mi-as face un cond insa nu vreau sa imi imbogatesc palmaresul de conturi daca nu e cazul
Mai exista ceva similar? Daca da...postati aici si puneti si voi care e cea mai buna varianta pt iCloud.
Ceva spatiu pt fisiere se pune la dipozitie in mai multe forme pe net...inclusiv google face asta.
Mie mi s-ar parea interesant sa imi eliberez laptopul de muzica si cateva fisiere, sa le urc pe iCloud si cand vreau sa le accesez sa o fac fara sa mai le mai pun pe laptop. Deci mi s-ar parea interesant iCloud.
Ok...deci e un fenomne raspandit. Sincer pana azi nu am stiut. Am crezut ca descoperind iCloud vin cu o noutate. Cine a testat si a folosit... ce recomanda.
Eu am incercat pe iCloud si mi se blocheaza in browser (Firefox) Glidedigital in schimb are 10GB pusi la dipozitie insa am dezamageste ca trebuie sa uploadez fisier cu fisier, iar la fisierele de muzica playerul lor nu reda nimic.
Desktoptwo - Unul dintre cei mai serioși competitori pe această piață de WebOS. Aplicații variate (OpenOffice, MP3 player, RSS reader, etc) totul în flash.
EyeOS - Printre puținele web-sisteme de operare care îți dau posibilitatea să îl descarci și să îl instalezi pe un server propriu. Altfel, destul de primar.
Goowy - Un alt sistem de operare realizat în flash. Una dintre cele mai bune tentative de sistem de operare online.
19 iunie 2009, 08:52:03 • actualizat 19 iunie 2009, 08:52:48 (2 ori)
Glidedigital mi se pare relativ ok desi nu functioneaza "ceas", dar pune la dispozitie 10GB Deci pt stocare merge. Chiar si playerul audio e functional. Mi-am urcat niste melodii si le-am putut asculta direct de acolo. Ceea ce mi se pare avantajos pt ca iti poti urca colectia de muzica si apoi o poti asculta fara sa o mai descarci. Dezavantajul e ca trebuie sa selectezi fisier cu fisier. Mai are o unelata care se instaleaza pe pc si care ar face o sincronizare intre folderele de pe pc si cele de pe GlideDigital, dar nu am incercat.
14 septembrie 2011, 22:11:58 • actualizat 14 septembrie 2011, 22:12:41 (1 ori)
inca un site foarte util care iti pentru inceput 5GB este SugarSync.com, iar pentru fiecare referal invitat primesti si tu si referalul cate 500MB. daca doriti sa va inregistrati va rog sa folositi link-ul acesta, ve-ti primi 500MB in plus!
//btw, ce am uitat sa precizez, este compatibil cu Android, iOS, BlackBerry OS, Symbian, Mac, Linux, etc.
15 septembrie 2011, 01:15:46 • actualizat 15 septembrie 2011, 01:16:03 (1 ori)
Mi-am facut si eu cont de pe linkul tau, ar fi util un topic sa ne punem linkurile sa facem mai multi gb Apropo asta e linkul meu daca vreti sa va inregistrati. SugarSync.com + 500mb dropbox.com + 250mb
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
04 martie 2012, 12:50:53 • actualizat 04 martie 2012, 12:54:28 (1 ori)
merg orice fel de imagini si filme insa trebuie sa fie aflate pe un mediu de stocare extern, sa fol dropbox beta 1.3.x si sa fol autorun... Pentru a primi tot bonusul trebuie sa upluadezi cel putin 500mb imagini, cel putin 500 mb film(e) si in total 2.5GB. fisierele trebuie sa fie diferite. Eu am sters fisierele de pe cont dupa ce am primit tot bonusul; daca se sterg inainte nu stiu ce se intampla...
Pentru cei care aveti android, daca va inregistrati pe dropbox cu acest apk veti avea 23gb bonus. Daca nu aveti cont va puteti face de pe referarul meu Cont nou dropbox Din cate am vazut puteti beneficia de bonus pe mai multe conturi de pe acelasi telefon.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.