RCS&RDS

11 165 vizualizări
670 răspunsuri
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
14 ianuarie 2014, 18:37:04
mai completez si eu, ca mi-a terminat TV-ul scanarea :)
19. HISTORY HD
"Chiar și moartea e un început!"
Publicitate
Publicitate
FlorinXstyle
theXpower
3207 mesaje
din 06/08/2005
11 aprecieri
14 ianuarie 2014, 18:38:35
Multumesc
1 apreciază
Last1Left
MW Addicted
1992 mesaje
din 30/01/2007
10 aprecieri
Android 4.1.2
15 ianuarie 2014, 23:21:35 • actualizat 15 ianuarie 2014, 23:23:44 (1 ori)
Mai adaug la lista cu programe hd și "Viasat Nature/History HD" care e transmis  la 720p
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
15 ianuarie 2014, 23:38:46
Restul sunt 1080i, cam aceeasi chestie...
"Chiar și moartea e un început!"
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
02 aprilie 2014, 18:53:04
Am observat in ultimele zile ca nu TV-ul imi spune ca nu are semnal pe ProTV HD si inca un post, nu mai retin care anume. Am dat acum o rescanare si nu mai apare in lista de programe ProTV HD.
A fost cumva scos din grila? Pe google nu gasesc nimic de genul.
Cine poate verifica daca vede ProTV HD?
"Chiar și moartea e un început!"
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
02 aprilie 2014, 19:39:48
Eu prind ProTV HD. Am pachetul de baza.
Cred ca o fi ceva de la semnal, am observat ca si un vecin ce are 2 splittere are probleme cu ProTV HD.
1 apreciază

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
02 aprilie 2014, 21:07:32 • actualizat 02 aprilie 2014, 21:21:09 (1 ori)
Faza e ca acum o saptamana mergea perfect, doar am vazut Steaua - Dinamo (5-2) pe ProTV HD si de atunci nu am facut nicio modificare la cabluri, etc. Am si eu 2 splittere, dar nu-s de 2 lei, plus filtru(de la RCS), si pana acum nu am avut probleme. O sa renunt la unul zilele astea, ca nu mai este necesar de cand am scos box-ul lor, si o sa dau o rescanare. Semnal e destul, 97-98% imi arata TV-ul in pagina de diagnostic, pe toate frecventele.
Intre timp mi-am adus aminte de celalalt post care mi-a disparut, AXN White.

LE: A mai disparut si NatGeo Wild HD :|
"Chiar și moartea e un început!"
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
03 aprilie 2014, 21:45:18 • actualizat 03 aprilie 2014, 21:45:31 (1 ori)
Eu prind si NatGeo Wild HD cu pachetul de baza. Nu stiu ce sa zic..

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
relu
MW Moderator
2381 mesaje
din 10/03/2006
164 aprecieri
03 aprilie 2014, 22:27:38
S-a rezolvat. Nu stiu cum, dar era de la  cablu... Am facut aseara pe la 21 o sesizare din DigiCare, si azi a venit echipa, a verificat, a schimbat un cablu si o mufa, et voila! Acum merge perfect :)
"Chiar și moartea e un început!"
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
BB10; Touch
04 aprilie 2014, 02:37:10
Bine ca s-a rezolvat & good to know  :D

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
cypryan
MW Addicted
6346 mesaje
din 01/01/2006
56 aprecieri
21 iunie 2014, 14:43:18
RCS & RDS dublează vitezele la Internet și reduce prețurile la serviciile cu bandă superioară :hmm:

Se merita ptr. inca 12 luni , ce spuneti ?


http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Gadget/Stiri/RCS+RDS+dubleaza+vitezele+la+Internet+si+reduce+preturile+la+ser
1 apreciază
Client orange
Înapoi la RCS & RDS
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
cumpi logo
Publicitate 158x70
Inițiator acum 14 ani
IP-XCENTRIC
MW Moderator
Ultimul acum 5 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 26% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 130 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.020⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!