Portable Ubuntu este un set de aplicatii ce permit rularea de aplicatii Linux (atentie!) in Windows. Inca nu m-am prins exact cum functioneaza aceasta aplicatie, dar pare sa emuleze un mediu Linux in Windows. Emularea se face extrem de rapid, doar initializarea aplicatiei durand ceva mai mult. Ti se ofera un desktop asemanator cu cel din Ubuntu in care vei avea acces la majoritatea functiilor din acesta.
Eu zic sa il incercati voi! Sunt de parere ca treaba amestecata pute! Adica daca vrei un OS pt jocuri si erori alegi windows, daca vrei ceva stabil si cu grafica desktop alegi linux ;-)
Portable Ubuntu este un set de aplicatii ce permit rularea de aplicatii Linux (atentie!) in Windows. Inca nu m-am prins exact cum functioneaza aceasta aplicatie, dar pare sa emuleze un mediu Linux in Windows. Emularea se face extrem de rapid, doar initializarea aplicatiei durand ceva mai mult. Ti se ofera un desktop asemanator cu cel din Ubuntu in care vei avea acces la majoritatea functiilor din acesta.
Pai foloseste Colinux, un port a kernelului Linux care e facut in asa fel incat sa ruleze pe langa cel de Windows. Pentru partea grafica foloseste Xming X server (care e nativ) iar pentru sunet foloseste PulseAudio pentru Windows (care, desigur, e nativ).
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.